بامیه سوخاری برای دورچین غذا یک گزینه مناسب است. در واقع سوخاری کردن بامیه یکی از گزینههای متفاوت طبخ بامیه است. بامیه سوخاری در دسته فست فودهای بدون گوشت قرار میگیرند که روش پخت آسانی دارد و به سادگی طبخ میشود.
پلو بندری یکی از خوشمزهترین انواع پلو مخلوط جنوبی است که اصالت آن به استانهای خوزستان و هرمزگان برمیگردد. جنوبیها این قاطی پلوی تند و تیز و فوری را به عنوان یک غذا با تن ماهی معمولا با تن ماهی درست میکنند.
شوید پلو با میگو یکی از خوشمزهترین قاطی پلوهای جنوبی است که با شوید تازه یا خشک و با میگو تازه و خشک میتوان آن را تهیه کرد. میگو پلو با سبزی همچنین یک غذای مجلسی برای مهمانیها محسوب میشود که طعم بسیار لذیذ و ارزش غذایی بالایی دارد.
بیج بیج یک غذای محلی استانهای شمالی ایرانی است که پخت آن برای غذای شام و ناهار بیشتر در استانهای گیلان و مازندران و استان زنجان از دوره قاجار رایج است. این غذای فوری و سه سوته که برای غذای کارمندی و غذای دانشجویی نیز یک گزینه مناسب است با نام واویشکا نیز شناخته میشود.
سالاد سزار از سالاد های بسیار معروف و پرطرفدار ایتالیایی هست که طعم خاص و عالی داره. این سالاد رو میشه به عنوان یک وعده سبک و عالی و کم کالری استفاده کرد.
یک متخصص تغذیه میگوید: رژیم غذایی باید بر اساس سن، جنسیت، موقعیت شغلی، میزان فعالیت بدنی و موقعیت جغرافیایی و محل زندگی افراد تعیین شود و این طور نیست که یک مدل رژیم برای همه افراد مناسب باشد.
تابستان فصل انواع میوههای ترش و شیرین است و خیلی وقتها از میوههایی که در یخچال مانده و نزدیک است خراب شوند، میشود تنقلاتی خوشمزه تهیه و تا مدتها نگهداری کرد.
هم لواشک خوراکی محبوب تابستانهاست، هم بستنی. حالا تصور کنید بستنی لواشکی در این روزهای گرم چقدر میتواند پرطرفدار باشد. خیلی ساده میتوانید در خانه بستنی لواشکی درست کنید.
مربای آلبالو یکی از محبوبترین انواع مرباهای مجلسی تابستانی برای بهره بردن از خواص آلبالو تازه است که اتفاقا در تمام روزهای سال در وعده صبحانه و در برخی شهرها با برخی غذاها مصرف میشود.