email
save
کد خبر: ۱۴۷۶۱
۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲

طرز تهیه سسی که جوجه کباب را صد برابر خوشمزه تر می کند

راز خوشمزگی جوجه کباب در سسی است که برای مزه دار کردن جوجه کباب از آن استفاده میکنیم دستور تهیه خوشمزه ترین سس جوجه کباب را در این مطب برایتان آماده کرده ایم.

 

به گزارش پرشین خبر؛ چاشنی جوجه کباب همان سسی است که قبل از پخت جوجه کباب، ساعت ها تکه های برش خورده جوه کباب را در آن می خوابانیم تا غذای کبابی ما طعم دار شود. در ادامه نوعی چاشنی مخصوص برای خوشمزه شدن جوجه کباب را به شما آموزش می دهیم که مطمئنا با یکبار امتحانش، پایه ثابت چاشنی های شما می‌شود.

مواد لازم مقدار
سیر ۱۰ حبه
روغن نباتی ۵ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا ۲ قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق سرخالی
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز تند

۱ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه سس جوجه مخصوص و چاشنی ویژه

برای تهیه این چاشنی جوجه کباب مجلسی کافیست تمام مواد اولیه را به خوبی با هم مخلوط کنید و سپس داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و اجازه دهید نیم ساعتی مواد به خورد هم بروند و سپس از ان به عنوان سس جوجه کباب یا چاشنی هر نوع غذایی استفاده کنید. میتوانید این چاشنی خوشمزه را داخل یخچال نگهداری کرده و در مواقع لازم از آن استفاده کنید.

ارسال نظر