email
save
کد خبر: ۱۴۹۴۸
۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۲
تنوع پخت غذایی با سیب زمینی بسیار زیاد است

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با مرغ و سبزیجات

کوکو سیب‌زمینی یکی از غذا‌های بسیار ساده و خوشمزه‌ای است که مواد اولیه ساده و در دسترسی دارد و در زمان کوتاهی آماده می‌شود.

به گزارش پرشین خبر؛ با اضافه کردن برخی مواد مثل مرغ یا سبزیجات به کوکوی سیب زمینی می‌توانید طعم‌های متفاوتی را تجربه کنید.

کوکو سیب‌زمینی با مرغ
مدت زمان پخت: ۹۰دقیقه

تعداد:‌۳نفر

مناسب: همه گروه‌های سنی

مواد لازم:
سیب‌زمینی: ۲عدد متوسط

پیاز:۲عدد متوسط

سینه مرغ: یک عدد

سیر: ۲حبه

تخم‌مرغ:۲عدد

روغن مایع، آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

دستور پخت:
۱. سینه مرغ را همراه با نمک، زردچوبه، یک حبه سیر و یک عدد پیاز بپزید. سپس همه مواد را چرخ کنید.

۲. سیب‌زمینی‌ها را پس از پختن رنده و سیر، پیاز و مرغ را به آن اضافه کنید.

۳. جعفری، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و تخم‌مرغ‌ها را افزوده و خوب با هم ورز دهید تا مایه یکدستی داشته باشید.

۴. پس از آماده شدن، مقداری از مایه را بردارید و با شکل دادن به آن داخل پودر سوخاری بغلتانید.

۵. در ادامه آن را داخل روغن داغ بیندازید و هر دو طرف کوکو را سرخ کنید.

نکته:
ـ تا قبل از اینکه تمام کوکو‌های دور اول را از ماهیتابه برنداشته‌اید، کوکوی جدیدی در آن نیندازید؛ چراکه روغن زیادی به‌خودش می‌گیرد.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با مرغ و سبزیجات

کوکو سیب‌زمینی با سبزی
مدت زمان پخت: یک ساعت

تعداد:‌۴نفر

مناسب: همه گروه‌های سنی

مواد لازم:
سیب‌زمینی: ۴عدد متوسط

تخم‌مرغ: یک عدد

آرد: ۴ قاشق غذاخوری

جعفری: ۲۰۰گرم

فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز: هرکدام یک عدد

پیازچه: ۲ ساقه

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به میزان لازم

پودر سیر، پاپریکا و پودر آویشن: به میزان لازم

دستور پخت:
۱. سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کنید و بعد با گوشتکوب بکوبید تا پوره شود.

۲. جعفری، فلفل دلمه‌ای و پیازچه را ساطوری خرد کنید و همراه تخم‌مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودرسیر، پاپریکا و پودر آویشن به سیب‌زمینی‌ها بیفزایید.

۳. پوره سیب‌زمینی را درون قیف یک‌بار مصرف بریزید و آن را به‌صورت حلزونی درون تابه ریخته و سرخ کنید.

۴. پس از اینکه یک طرف کوکو سیب‌زمینی کاملا سرخ و طلایی شد، آن را برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.

۵. با استفاده از دستمال حوله‌ای روغن اضافی کوکو را بگیرید.

نکته: برای پف‌کردن و داشتن کوکوی ترد و پوک، باید تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف جداگانه هم بزنید تا کاملا صاف و یکدست شوند؛ سپس آنها را به مایه کوکو اضافه کنید.

ارسال نظر