email
save
کد خبر: ۱۶۳۸۸
۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۸

شربت خانگی نذری را با این روش تهیه کنید

اگر قصد دارید به اندازه جمعیت ۱۰۰ نفره، شربت نذری تهیه کنید، ما دستور تهیه چند مدل نوشیدنی خانگی محبوب همراه با حساب و کتاب اقلام مصرفی‌شان را برایتان آورده‌ایم.
 

به گزارش پرشین خبر؛ خیلی از طرفداران نذری ‌دادن در ‌ماه محرم، تصمیم می‌گیرند بین مردم و عزاداران، شربت نذری خانگی توزیع کنند؛ مخصوصا امسال که‌ ماه محرم با تابستان همزمان شده و در گرمای هوا، لذت نوشیدن یک لیوان شربت خنک و شیرین بیشتر می‌شود.

شربت خاکشیر و تخم‌شربتی

تعداد نفرات: ۱۰۰ نفر

مدت زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه

هزینه: ۷۰۰ هزار تومان

مواد لازم:

شکر: ۳ کیلوگرم

آب: ۲۴ لیتر

عرق بیدمشک یا گلاب: ۲ تا ۳ لیوان

خاکشیر: ۵۰۰ گرم

تخم‌شربتی: ۵۰۰ گرم

پودر زعفران: به میزان لازم

دستور تهیه:

۱- خاکشیر و تخم‌شربتی را بشویید و بگذارید در آب خیس بخورند.

۲- آب را در یک دیگ بزرگ بریزید و بجوشانید. شکر را به آب در حال جوش اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا حل شود. در ادامه گلاب را بیفزایید.

۳- پودر زعفران را داخل شربت بریزید و صبر کنید تا به غلظت برسد. بعد آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا خنک شود.

۴- خاکشیر و تخم‌شربتی را به شربت اضافه کنید و اگر لازم بود، از یخ و آب برای رقیق‌تر شدن شربت استفاده کنید.

نکته: برای دولایه شدن شربت خاکشیر و تخم شربتی هنگام شستن تخم شربتی اجازه ندهید زیاد در آب خیس بخورد.

شربت آلبالو

تعداد نفرات: ۱۰۰ نفر

مدت زمان آماده‌سازی: یک ساعت

هزینه: ۹۵۰ هزار تومان

مواد لازم:

آلبالو: ۴ کیلوگرم

آب: ۲۴ لیتر

آبلیموی تازه: ۸ لیوان

شکر: ۴ کیلوگرم

گلاب: ۳ شیشه

دستور تهیه:

۱- آلبالوهای بدون هسته را که از قبل شسته‌اید و ۲۴ ساعت در شکر خوابانده‌اید، در ظرف مناسب بریزید و بجوشانید.

۲– وقتی شکر حل شد، شربت را جدا کنید و جداگانه بجوشانید تا غلیظ‌تر شود.

۳– آبلیمو و گلاب را به ترکیب شربت اضافه کنید.

۴– شربت غلیظ شده را با مقدار مناسبی آب و یخ ترکیب کنید تا آماده مصرف شود.

نکته: اگر آلبالوها زیاد بجوشند، شربت رنگ تیره‌ پیدا می‌کند.

شربت خانگی نذری را با این روش تهیه کنید + فوت و فن

شربت زعفران

تعداد نفرات: ۱۰۰ نفر

مدت زمان آماده‌سازی: یک ساعت

هزینه: ۵۰۰ هزار تومان

مواد لازم:

آب: ۲۴ لیتر

آبلیموی تازه: یک لیوان

شکر: ۲ کیلوگرم

گلاب: ۲ تا ۳ لیوان

زعفران: نیم‌گرم

دستور تهیه:

۱– زعفران را خوب بسایید و با چند تکه یخ ترکیب کنید تا پررنگ‌تر شود.

۲– آب را بجوشانید و شکر را به آن اضافه کنید تا شربت بجوشد و غلیظ شود.

۳– شربت را در مرحله‌ای که به غلظت موردنظرتان رسیده، از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

۴– زعفران، گلاب و آبلیمو را به شربت خنک‌شده اضافه کنید. مقدار مناسبی آب روی شربت بریزید تا آماده مصرف شود.

نکته: این شربت را می‌توانید زودتر آماده و در بطری نگهداری کنید.

شربت سکنجبین

تعداد نفرات: ۱۰۰ نفر

مدت زمان آماده‌سازی: ۳۰ دقیقه

هزینه: ۷۰۰ هزار تومان

مواد لازم:

آب: ۱۰ لیوان

شکر: ۵ کیلوگرم

سرکه: ۵۰۰ گرم

نعناع: یک کیلوگرم

دستور تهیه:

۱. آب را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید.

۲. پس از اینکه شکر حل شد، نعناع را شسته و داخل آن بریزید.

۳. سرکه را کم‌کم اضافه کنید.

۴. حرارت باید ملایم باشد و دائما لازم است شربت را هم بزنید.

۵. وقتی شربت غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید، از صافی رد و صبر کنید تا خنک شود.

۶. به اندازه لازم آب به شربت اضافه کنید تا به غلظت و طعم دلخواه برسید.

نکته: برای ۱۰۰ نفر باید ۴ لیتر شربت را با ۱۵ لیتر آب ترکیب کنید.

ارسال نظر