email
save
کد خبر: ۱۰۷۶۲
۲۸ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۰:۴۵
جندقی عنوان کرد.

انجام بازرسی های بهداشتی در آستانه نوروز

رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به تشریح بازرسی‌های بهداشتی در طرح سلامت نوروزی پرداخت.

به گزارش پرشین خبر، جعفر جندقی گفت: بازرسان بهداشت محیط از آغاز برنامه سلامت نوروزی ۱۴۰۳ در بازه زمانی ۱۵ لغایت ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ به صورت فعال وضعیت بهداشتی مراکز اقامتی، مراکز و اماکن بین راهی، پایانه‌های مسافربری، مراکز تهیه و توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی را بررسی و نظارت کردند.

وی با اعلام اینکه ۵۵۷ هزار و ۴۷۸ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته کشف و از چرخه مصرف خارج شد، افزود: در این مدت به طور متوسط ۲۱۵۵ بازرس در روز در قالب ۱۱۳۰ اکیپ بازرسی و نظارتی بر وضعیت بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی مراکز اقامتی، مراکز و اماکن بین راهی، پایانه‌های مسافربری، مراکز تهیه و توزیع و عرضه و فروش مواد غذایی و اماکن عمومی نظارت داشتند.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ادامه داد: در این مدت ۳۹۱ هزار و ۶۴ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۱۴۱ هزار و ۷۴۱ مورد بازرسی از اماکن عمومی صورت گرفته که ۷۳۲۱ واحد صنفی به دلیل عدم رعایت استاندارد و موازین بهداشتی به مراجع قضائی معرفی و ۱۷۵۷ واحد نیز تعطیل شدند.

جندقی گفت: با تجهیز بازرسان بهداشت محیط به وسایل پرتابل بررسی بهداشت محیط و بهداشت مواد غذایی، تعداد ۴۲۰ هزار و ۴۲ مورد سنجش صورت گرفت و تعداد ۶۳۶۱ مورد نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک انجام شد.

طرح سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت که از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ آغاز شده است، تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر
اخبار روز
ادامه >>