مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر به نقل از روابط عمومی سازمان ملی استاندارد ایران؛ در همین راستا با تشکیل کمیته ملی ارتقای کیفیت زنجیره ارزش گندم، آرد و نان و برگزاری جلسات متعدد با متخصصان و فعالان این حوزه؛ بازنگری استانداردهای ملی گندم، آرد و نان را با جدیت دنبال کرد.
بر همین اساس، استاندارد ملی آرد به شماره ۱۰۳، برای کاهش سبوس گیری از گندم تجدیدنظر شد و علاوه بر تعریف آرد کامل برای تولید باکیفیت، مشخصات کیفی و ماهیتی دانه گندم؛ از محوری ترین تغییرات و اصلاحات به عمل آمده در بازنگری استاندارد مذکور بود.
لازم به ذکر است، آبان امسال تجدید نظر "آرد گندم – ویژگی ها و روش های آزمون" و نیز "نان مسطح - ویژگی ها و روش های آزمون" در دستور کار قرار گرفت و پس از برگزاری کمیسیون های مربوط ( هر هفته دو کمیسیون ) و در نهایت در دی ماه 1402 به چاپ و بهره برداری رسید.
گفتنی است؛ در دوره تحولی سازمان در سال 1401 استانداردهای آیین کار نان های سنتی لواش، تافتون، بربری و سنگک به شماره های 5809، 2508، 5810 و 6943 با رویکرد استفاده از آرد کامل و افزایش میزان سبوس نان تجدید نظر و چاپ شدند.