email
save
کد خبر: ۱۲۹۷۰
۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۵

طرز تهیه لازانیا چیکن کرم

لازانیا چیکن کرم، یک غذای فوق‌العاده خوشمزه و محبوب است که ترکیبی از طعم مرغ آبدار و کرم پنیری لطیف را در خود جای داده است. این غذا، با لایه‌هایی از ورقه‌های لازانیا، مرغ خوش طعم و سس غنی اسپاگتی تهیه می‌شود و با پنیر موزارلا و خامه‌ای طعم‌دار شده، تجربه‌ای بی‌نظیر از یک غذای ایتالیایی به ارمغان می‌آورد. این دستور پخت، گزینه‌ای عالی برای وعده‌های غذایی خاص و مجلسی است.

به گزارش پرشین خبر؛ برای تهیه لازانیا چیکن کرم به سبک خانگی، ابتدا ورقه‌های لازانیا را پخته و کنار می‌گذاریم. سپس، مرغ را با آب و پیاز می‌پزیم، ریز خرد می‌کنیم و با عصاره آب مرغ، پنیر خامه‌ای و مقداری پنیر موزارلا مخلوط می‌کنیم. لازانیا را با لایه‌هایی از سس اسپاگتی، مخلوط مرغ و پنیر موزارلا لایه‌بندی کرده و در فر پیش‌گرم شده به مدت ۴۵ دقیقه می‌پزیم.
مواد لازم مقدار
پنیر موزارلا رنده شده ۲ فنجان
عصاره آب مرغ ۱ لیوان (یک عدد قرص مرغ)
پنیر خامه‌ای ۲۵۰ گرم
ورقه لازانیا به میزان نیاز
سینه مرغ بدون استخوان ۳ عدد
سس اسپاگتی بدون گوشت (پیاز و رب و فلفل و آب و گوجه فرنگی) ۷۵۰ گرم
طرز تهیه لازانیا چیکن کرم
مرحله ۱: آماده‌سازی ورقه‌های لازانیا
ابتدا یک قابلمه بزرگ آب را با کمی نمک به جوش آورده و ورقه‌های لازانیا را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید. سپس آنها را خارج کرده، با آب سرد شستشو دهید و کنار بگذارید. این کار مانع از چسبیدن ورقه‌ها به هم می‌شود.
مرحله ۲: پخت مرغ
در ماهی‌تابه‌ای مناسب، مرغ را به همراه آب و پیاز قرار دهید و بگذارید برای ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که کاملا پخته و دیگر صورتی نباشد، بپزد. سپس مرغ را خارج کرده و ریز خرد کنید.
مرحله ۳: گرم کردن فر
فر را از قبل تا دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. این دما برای پخت یکنواخت لازانیا ایده‌آل است.
مرحله ۴: آماده‌سازی مخلوط مرغ
عصاره آب مرغ را در آب داغ حل کنید. در کاسه‌ای بزرگ، مرغ ریز خرد شده، عصاره آب مرغ، پنیر خامه‌ای، و یک فنجان از پنیر موزارلا را به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط باید طعم‌دار و یکدست باشد.
مرحله ۵: لایه‌بندی لازانیا
یک سوم از سس اسپاگتی را در ته ظرف مورد نظر بریزید. سپس روی آن را با مخلوط مرغ و ورقه‌های لازانیا پوشانده؛ و دوباره با سس اسپاگتی باقی‌مانده بپوشانید. در آخر، کم کم پنیر موزارلا باقی‌مانده را روی آن بریزید.
مرحله ۶: پخت در فر
ظرف لازانیا را در فر گرم شده قرار دهید و بگذارید برای ۴۵ دقیقه بپزد. این زمان برای طلایی و ترد شدن سطح لازانیا کافی است.
مرحله ۷: آماده‌سازی سس اسپاگتی
برای تهیه سس اسپاگتی خانگی، گوجه فرنگی رنده شده، مقداری رب گوجه فرنگی، و یک پیاز کوچک رنده شده را به همراه نمک، فلفل، و کمی آب در قابلمه‌ای روی حرارت قرار دهید تا به غلظت دلخواه برسد. سپس آن را به لایه‌های لازانیا اضافه کنید.
مرحله ۸:سرو
پس از اتمام پخت، لازانیا را از فر خارج کرده و کمی صبر کنید تا خنک شود. سپس آن را به دلخواه برش زده و نوش جان کنید.

ارسال نظر
اخبار روز
ادامه >>