email
save
کد خبر: ۱۲۹۱۲
۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۲

طرز تهیه فتوچینی با شیر و پنیر به روش ایتالیایی

فتوچینی با شیر و پنیر یک غذای ایتالیایی کلاسیک و بسیار خوشمزه است که برای لذت بردن از یک شام یا ناهار مجلسی بسیار مناسب می‌باشد. این دستور غذایی ساده و در عین حال بسیار غنی، ترکیبی از طعم نرم و کرمی شیر پرچرب و عطر و طعم دلنشین پنیر پارمزان را در کنار فتوچینی، یکی از پاستا‌های محبوب ایتالیایی، به ارمغان می‌آورد.

به گزارش پرشین خبر؛ برای تهیه فتوچینی با شیر پرچرب و پنیر، ابتدا پاستا را در آب نمکی جوشان نیمه پخته کنید و کنار بگذارید، سپس کره را در یک تابه آب کرده، شیر پرچرب و پنیر پارمزان را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا پنیر ذوب شود. فتوچینی را به مخلوط اضافه کرده و با آب پاستا سس را تنظیم کنید. در نهایت، با جعفری تازه تزئین و سرو کنید. این دستور پخت ساده، شما را قادر می‌سازد تا با کمترین زمان یک شام خوشمزه و غنی ایتالیایی را تجربه کنید.
مواد لازم مقدار
پنیر پارمزان نصف لیوان
کره ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ۱/۴ پیمانه
فتوچینی ۴۰۰ گرم
شیر پرچرب ۱ پیمانه
طرز تهیه فتوچینی با شیر و پنیر
مرحله ۱: آماده‌سازی پاستا
ابتدا یک قابلمه بزرگ پر از آب را روی حرارت بالا قرار دهید و کمی نمک به آن اضافه کنید. زمانی که آب به جوش آمد، فتوچینی را اضافه کرده و حدود ۸ دقیقه بجوشانید تا نیمه پخته شود. ۱ لیوان از آب پاستا را قبل از آبکشی نگه دارید.
مرحله ۲: آماده‌سازی سس
در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت ملایم آب کنید. سپس، شیر پرچرب را اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا کمی گرم شود.
مرحله ۳: اضافه کردن پنیر
پنیر پارمزان را به مخلوط شیر و کره افزوده و با حرارت پایین به آرامی هم بزنید تا پنیر کاملاً ذوب شود و مخلوط یکدستی حاصل شود.
مرحله ۴: ترکیب پاستا و سس
فتوچینی نیمه پخته را به مخلوط شیر و پنیر اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا تمامی پاستا با سس پوشیده شود.
مرحله ۵: تنظیم قوام سس
اگر سس بیش از حد غلیظ است، کمی از آب پاستایی که نگه داشته‌اید به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به قوام دلخواه برسد.
مرحله ۶: اضافه کردن جعفری
جعفری تازه خرد شده را به فتوچینی اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا جعفری به خوبی با سایر مواد ترکیب شود.
مرحله ۷: سرو کردن
فتوچینی آماده شده را در ظرف مورد نظر بکشید. می‌توانید با کمی پنیر پارمزان رنده شده و جعفری تازه برای زیبایی بیشتر تزئین کنید. حالا وقت آن رسیده که از این غذای خوشمزه و غنی نوش جان کنید.

ارسال نظر
اخبار روز
ادامه >>