مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم شربت زعفران
شکر ۱٫۵ کیلو گرم
آب ۷ لیوان
جوهر لیمو ⅓ قاشق چایخوری
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار کافی
طرز تهیه شربت زعفران
مرحله اول
برای تهیه شربت زعفران خوشمزه در ابتدای کار شکر را به همراه آب درون یک قابلمه مناسب ریخته و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم و با قاشق چوبی یا سیلیکونی هم میزنیم تا ذرات شکر کاملا حل شوند.
مرحله دوم
توجه داشته باشید هم زدن شربت با قاشق استیل باعث میشود شربت شکرک بزند. حالا هر از گاهی اطراف قابلمه را با برس مرطوب تمیز میکنیم تا شربت شکرک نزد و اجازه میدهیم شربت بجوشد.
مرحله سوم
در ادامه کف روی شربت را با قاشق جمع کرده و دور میریزیم تا در نهایت شربت شفافی داشته باشیم. حالا جوهر لیمو را به قابلمه اضافه کرده و برای تست قوام شربت ۱ قاشق غذاخوری از آنرا درون نعلبکی میریزیم.
مرحله چهارم
در این مرحله شربت را به مدت ۲ دقیقه درون یخچال قرار میدهیم تا خنک شود، سپس آنرا بین دو انگشت تست میکنیم، در صورتی که شربت کش دار بود قابلمه را از روی حرارت برداشته و زعفران دم کرده را به قابلمه میافزاییم.
مرحله پنجم
حالا اجازه میدهیم شربت به خوبی خنک شود، سپس مقداری از آنرا درون لیوانهای سرومان ریخته و به همراه مقداری آب خنک و چند قالب یخ سرو میکنیم. به دلخواه میتوانید مقداری آب لیمو ترش به لیوان بیفزایید. نوش جان.