مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم برای ۴ نفر
بیسکوییت پتی بور ۲۵۰ گرم
خامه صبحانه ۱ بسته
پنیر خامهای ۴۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۱ قاشق مرباخوری
کره ۸۰ گرم
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
ژله ۱ بسته
وانیل ۱۰ گرم
آب ۲٫۵ لیوان
طرز تهیه چیز کیک
مرحله اول
ابتدا بیسکوییت پتی بور را با غذاساز یا میکسر خرد میکنیم و داخل یک کاسه مناسب میریزیم، سپس کره را به روش بن ماری با بخار آب روی کتری یا سماور ذوب میکنیم و به بیسکوییت اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند.
مرحله دوم
حالا ته قالب را فویل میبندیم و مخلوط بیسکوییت و کره را داخل قالب کمربندی میریزیم و با پشت لیوان یا قاشق مخلوط بیکوییت و کره را کاملا فشرده میکنیم تا به کف قالب بچسبد، سپس به مدت ۴۵ دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم.
مرحله سوم
در حین استراحت مخلوط کره و بیسکوییت به سراغ مواد میانی چیز کیک میرویم. برای این منظور پودر ژلاتین را به همراه یک لیوان آب مخلوط میکنیم و روی بخار کتری قرار میدهیم تا پودر ژلاتین به طور کامل در آب حل شود سپس کنار میگذاریم تا از حرارت بیفتد.
مرحله چهارم
در یک کاسه مناسب خامه را به همراه پنیر خامه ای، وانیل و پودر قند مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شوند، سپسپ مایه ژلاتین را اضافه میکنیم و مجددا مواد را مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. حالا بیسکوییتها را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله پنجم
سپس مخلوط خامه و پنیر را روی سطح بیسکوییت پخش میکنیم و با یک پشت قاشق سطح خامه را نیز کاملا صاف میکنیم و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد. حالا به سراغ آماده شدن ژله میرویم.
مرحله ششم
پودر ژله با رنگ دلخواه رو با یک لیوان و نیم آب جوش مخلوط میکنیم و هم میزنیم تا پودر ژله به طور کامل حل شود. سپس در دمای آشپزخانه قرار میدهیم تا از حرارت بیفتد. پس از اینکه مایع ژله از حرارت افتاد آنرا روی لایه خامهای چیز کیک میریزیم.
مرحله هفتم
حالا مجددا چیز کیک را در یخچال قرار میدهیم تا ژله ببندد. برای تزیین روی چیز کیک هم میتوانیم از میوههای فصل استفاده کنیم و زمانی که ژله هنوز نگرفته است میوههای دلخواه خود را داخل ژله فرو کنیم. در آخر چیز کیک را برش میزنیم و سرو میکنیم.