مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛ هدی اسلام پناه در این خصوص افزود: در استاندارد جدید همه اجزای گندم، از جمله مغز، جوانه و سبوس گندم دیده شده و با اجرای آن نان کامل با کیفیت در اختیار مصرفکننده قرار خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در برخی استانها از جمله مرکزی، قم، هرمزگان، اصفهان، تهران و غیره این آرد در دسترس نانوایان قرار دارد یادآور شد: این درحالیست که هنوز این استاندارد اجباری نشده و امیدواریم در آینده فراگیرتر شود.
اسلامپناه با بیان اینکه در مصرف نان انتخاب را به مصرفکننده واگذار میکنیم، تصریح کرد: در مراحل بعدی این استاندارد وارد فرآیند اجباری شدن میشود. البته اجباری شدن باید در شرایطی انجام شود که سازوکارها فراهم شده تا به نانواییها آسیب وارد نشود.
وی در مقایسه استاندارد آرد کامل با استاندارد قبلی توضیح داد: استاندارد قبلی کامل نبود و برخی اجزا مثل سبوس و مغز گندم در نان وجود نداشت اما نان اصولاً نباید سفید باشد، بلکه نان باید اجزای کامل سبوس و جوانه را داشته باشد.
اسلام پناه ادامه داد: آرد جدید همه نیازهای مصرف کننده را پوشش میدهد و آثار منفی بر سلامت ندارد و از امروز این آرد در اختیار نانواییها قرار میگیرد.