سال 1404؛ سال سرمایه گذاری برای تولید
بنام افسونگر آفرینش؛ سال جدید بر تمامی هموطنان گرامی مبارک باد
مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛ تا دیر نشده آستینها را بالا بزنید و برای تهیه این آش فصلی خوش طعم دست به کار شوید. در ادامه روش پخت آش کنگر برای ۴ نفر آموزش داده میشود. توجه کنید که زمان پخت این آش خوش طعم حدود ۲ ساعت است؛ البته به شرطی که حبوبات را قبلا در آب خیسانده باشید. از طرفی با توجه به اینکه کنگر طبیعت گرم و خشکی دارد، این آش با ماست تهیه میشود.
مواد لازم:
تخممرغ: یک عدد
آرد: یک قاشق سوپخوری
ماست: یک لیوان
سبزی آش خردشده: یک کیلو
کنگر خرد شده: نیم کیلو
آب قلم:۴ لیوان
گندم و نخود: هر کدام ۱۰۰ گرم
پیاز سرخشده و نمک: به میزان لازم
روش تهیه:
۱. پیازداغ، نخود و گندم را کمی تفت دهید و همراه آب قلم روی حرارت متوسط بگذارید تا بپزد.
۲.کنگر واش سبزی را به مواد آماده شده اضافه کرده و اجازه دهید تا آش کاملا بپزد.
۳. تخممرغ را با آرد و ماست هم بزنید و روی آن کمی آب جوش بریزید.
۴-بعد از اینکه دمای مواد ولرم شد آن را داخل قابلمه مدام هم بزنید تا همراه آش چند دقیقهای جوش بخورد.
۵. آش آماده شده را از روی حرارت بردارید و در ظرف موردنظرتان بکشید و با پیاز داغ تزیین کنید.
نکته: برای آنکه ماست در آش بهاصطلاح نبرد، آن را خیلی خوب بزنید و وقتی به آش اضافه کردید تا زمان جوش آمدن همزدن را ادامه دهید.