مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم برای یک شیشه مرباخوری به
به یک کیلو
شکر یک کیلو
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
پودرهل ۱/۴ قاشق چایی خوری
گردو (اختیاری) ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه مربای بِه
مرحله ۱: آمادهسازی و خرد کردن بِه
برای تهیه مربای به مجلسی اول از همه بِهها را تمیز بشویید. نیازی نیست پوست بهها گرفته شود، مربا به با پوست به بسیار خوشمزهتر خواهد بود. شروع کنید بهها را به اندازههای کوچک یا بزرگ خرد کنید. اندازه تکههای بِه بستگی به سلیقه شما دارد.
مرحله ۲: انتخاب ظرف مناسب
میتوانید برای شکل بهها آن را قالب بزنید ولی این کار بسیار سخت خواهد بود. یک ظرف یا قابلمه که داخلش آب ریختید را کنار دستتان قرار دهید و بههایی که خرد میکنید را داخل قابلمه بیاندازید. بهتر است از قابلمه مسی استفاده کنید.
مرحله ۳: نیمپز کردن بِه
روی سطح بِه، باید کاملا آب باشد، طوری که بِهها همگی داخل آب باشند. حالا قابلمه را روی حرارت گاز گزاشته و زمانی که آب جوش آمد؛ در قابلمه را بگذارید تا حدود یک ساعت بجوشد و بِهها نیم پز شود و رنگشان کمی تغییر کند.
مرحله ۴: افزودن شکر و تنظیم حرارت
حالا شکر را اضافه میکنیم و صبر میکنیم دوباره قابلمه جوش بیاید. سپس در قابلمه را به صورت دمکنی میگذاریم و حرارت را کم میکنیم و به قابلمه اجازه میدهیم حدود سه ساعت روی حرارت بجوشد. گهگاهی به قابلمه سر بزنید. >
مرحله ۵: طعمدهی و استراحت مربا
در این مرحله، بِه کاملا رنگ انداخته است و قوام آمده است. حالا آبلیمو و پودر هل و گردوها را اضافه میکنیم. بعد از اینکه چند جوش زد حرارت را خاموش کرده و در قابلمه را با دمکنی میگذاریم تا ۲۴ ساعت به همان حالت بماند.
مرحله ۶: آمادهسازی نهایی و سرو مربا
مربای بِه آماده است. میتوانید مربا را داخل ظرف سرو و میل کنید. میتوانید گردو را بعد از آماده شدن مربا به آن اضافه کنید. ابتدا گردو را خیس کرده و با دستمال خشک کنید و به مربا اضافه کنید. نوش جان
نکات تهیه مربای به: راهنماییهای اضافی
شربت مربا نباید زیاد غلیظ باشد، چون مربا بعد از یک روز ماندن غلیظتر میشود، میتونید از دونه هل یا وانیل استفاده کنید. مربا بِه در قابلمه مسى بهتر رنگ میاندازد و قشنگتر میشود ولى از قابلمه لعابى یا استیل هم میتوانید استفاده کنید، هرچقدر زمان پختن بِه طولانىتر باشد، پر رنگتر و قرمزتر میشود. حتماً درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
پر رنگتر شدن رنگ قرمز مربای به
پس از پخت مربا به مدت نیم ساعت، درب قابلمه را با یک دم کنی میپوشانیم، سپس حرارت زیر ظرف را به حداقل میرسانیم. به منظور یکنواختی حرارت، یک شعله پخش کن زیر قابلمه میگذاریم و صبر میکنیم تا به مدت ۲ ساعت با حرارت کم بجوشد. به دلیل تبخیر شربت مربا، احتمال دارد که غلظت آن افزایش یابد.
بنابراین، توصیه میشود هر نیم ساعت یک بار مربا را بررسی کنید. اگر متوجه شدید که شربت بسیار غلیظ شده است، کافی است مقداری آب جوش را به مخلوط اضافه کنید. پس از آن، درب قابلمه را مجدداً قرار دهید تا مربا به رنگ و کیفیت دلخواه برسد.
طرز تهیه مربای هویج مجلسی به روش بازاری مرحله به مرحله
طرز تهیه مربای هویج مجلسی به روش بازاری مرحله به مرحله
مربای هویج یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است که معمولا برای…
اضافه کردن طعم و عطر بیشتر
مربای به در واقع دارای طعمی خاص از شیرینی و ترشی بسیار ملایم میوه به است. ولی برخی افراد علاقه دارند که طعم و عطر این مربا را کمی تغییر دهند. اگر شما هم از این دسته از افراد هستید، میتوانید از ادویههایی مانند هل سبز و چوب دارچین استفاده کنید.
هل سبز با ارتقاء طعم تلخ و معطر به مربا، تجربه متفاوتی را به شما میدهد. همچنین چوب دارچین با عطر و بوی دلپذیر خود، یک احساس گرم و خانگی به مربا میافزاید. توجه داشته باشید که این مواد باید بعد از اتمام فرآیند پخت مربا از آن خارج شوند تا تنها عطر و طعم آنها در مربا باقی بماند.