email
save
کد خبر: ۱۰۶۶۸
۲۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۴

دستور پخت کمپیر سیب زمینی ترکی؛ یک افطاری ساده و خوشمزه

کمپیر یکی از غذا‌های خوشمزه ترک زبانان است که ماده اصلی آن سیب زمینی بوده و به راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد و به همین خاطر می‌تواند یک گزینه برای سفره افطار هم باشد.

به گزارش پرشین خبر، کمپیر یا همان سیب زمینی شکم پر یکی از غذا‌های خوشمزه ترک زبانان است که ماده اصلی آن سیب زمینی بوده و به راحتی می‌توان آن را در خانه تهیه کرد و به همین خاطر می‌تواند یک گزینه برای سفره افطار هم باشد.

مواد لازم برای تهیه کمپیر ترکی
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
کره ۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۱۵۰ گرم
کالباس ۲۰۰ گرم
سوسیس ۱۰۰ گرم
خیارشور ۲ عدد
ذرت یا نخود سبز ۴ قاشق غذاخوری

دستور پخت کمپیر سیب زمینی ترکی؛ یک افطاری ساده و خوشمزه

ابتدا فر را روشن کرده و روی دمای ۲۴۰ درجه سانتیگراد تنظیم می‌کنیم؛ سپس سیب زمینی‌ها را شسته و پس از خشک کردن، آن را با یک لایه کاغذ روغنی و یک لایه فویل آلومینیومی می‌پوشانیم و داخل سینی فر می‌چینیم تا در مدت دو ساعت مغز پخت شود.

برای آماده سازی مواد داخل سیب زمینی به ترتیب زیر عمل می‌کنیم:

سوسیس، کالباس و خیارشور را نگینی خرد کرده و با ذرت شیرین مخلوط می‌کنیم.

پس از اینکه پخت سیب زمینی‌ها به پایان رسید، وسط سیب زمینی‌ها یک شکاف ایجاد می‌کنیم، سپس با قاشق داخل سیب زمینی را له می‌کنیم.

حالا مقداری پنیر پیتزا، کره و ادویه داخل سیب زمینی می‌ریزیم و با قاشق مخلوط می‌کنیم تا به خورد سیب زمینی برود. در ادامه سوسیس، کالباس و خیار شور خرد شده را به همراه کنسرو ذرت روی سیب زمینی می‌ریزیم.

ارسال نظر