مصاحبه مجید کریمیان عکاس دفاع مقدس با ایرنا ۲۴
نویسنده کتاب: فغان نیزارها برای شهدای رسانه است
نویسنده فغان نیزارها: موافق حماسه سازی و بازی با کلمات نبودم
دویدن های بی وقفه یک عکاس برای رسیدن به دجله
مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.

به گزارش پرشین خبر از وزارت جهاد کشاورزی، کریم ذوالفقاری درباره برداشت سیب از باغات کشور، افزود: حدود هزار و ۲۷۷ واحد فعال در حوزه درجهبندی، بستهبندی و فرآوری میوه با ظرفیتی اسمی بالغ بر ۷ میلیون تن در کشور داریم که میتوانند نقش کلیدی در کاهش ضایعات، ارتقای کیفیت محصولات و افزایش رقابتپذیری در بازارهای بینالمللی ایفا کنند.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی اظهار داشت: با این حال برای دستیابی به جایگاهی شایسته در بازار جهانی سیب، نیازمند سرمایهگذاری در فناوریهای نوین فرآوری، بستهبندیهای پیشرفته و بازاریابی هوشمند صادراتی هستیم.
وی، آینده بازار جهانی سیب و محصولات فرآوریشده آن بسیار پررونق ارزیابی کرد و گفت: با برنامهریزی دقیق، توسعه صنایع تبدیلی و بهرهگیری از فناوریهای نوین میتوان سهم بیشتری از این بازار در حال رشد را به خود اختصاص و ارزش صادراتی محصولات باغی کشور را بهطور قابل توجهی افزایش دهیم.
ذوالفقاری ادامه داد: ضرورت توسعه صنایع تبدیلی برای افزایش ارزش صادراتی سیب، به عنوان یکی از پرمصرفترین و ارزشمندترین میوههای جهان، به دلیل ترکیب متعادل ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها، جایگاهی ممتاز در سبد غذایی و درمانی خانوادهها دارد.
رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی تصریح کرد: این محصول نه تنها به لحاظ تغذیهای و دارویی اهمیت بالایی دارد، بلکه از نظر اقتصادی نیز از محصولات استراتژیک حوزه باغبانی به شمار میرود.
تولید سالانه ۴ میلیون تن در کشور
وی با بیان این که ایران با تولید سالانه بیش از ۴ میلیون تن سیب در زمره بزرگترین تولیدکنندگان این میوه در جهان قرار دارد، گفت: با وجود تولید قابل توجه سیب در ایران، هنوز فاصله معناداری تا بهرهبرداری کامل از ظرفیتهای صنایع تبدیلی و تکمیلی این محصول وجود دارد.
ذوالفقاری افزود: تولیدات جانبی از سیب نظیر آبمیوه، کمپوت، چیپس سیب، مربا و سایر فرآوردهها میتوانند با ایجاد ارزش افزوده مناسب، زمینه اشتغال پایدار و توسعه صادرات را فراهم آورد.