سال 1404؛ سال سرمایه گذاری برای تولید
بنام افسونگر آفرینش؛ سال جدید بر تمامی هموطنان گرامی مبارک باد
مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر، بازارسرمایه بعد از استیضاح وزیر اقتصاد همچنان در شرایط نامساعدی قرار دارد و هنوز هم معاملات بورس به تعادل نرسیده است.
به نظر میرسد بخشی از ریزشهای بازار سهام مرتبط با ریسکهای سیاست خارجی باشد و بخشی دیگر به دوگانگیهای سیاسی در داخل کشور وابسته است.
عدم تعادل بازارسرمایه پس از دو هفته
حسن حسین نیا – کارشناس بازارسرمایه گفت: بازار سرمایه همچنان پس از استیضاح وزیر اقتصاد به تعادل نرسیده است و تداوم فشار عرضهها در سهام منجر به خروج نقدینگی سنگین در طول دو هفته اخیر شده است.
وی در ادامه افزود: ارزش معاملات سهام و صندوقهای سهامی افت قابل توجهی نسبت به دوره رونق در آبان ماه و آذر ماه داشته است که علل متعددی اعم از ریسکهای سیستماتیک همانند کاهش احتمال توافق پیرامون مذاکرات هستهای و احتمال افزایش تنشهای منطقهای در کنار مسائل با پایه اقتصادی و همچنین بنیاد شرکتهای مهم برای آن مفروض است.
به گفته حسین نیا؛ تداوم افزایش نرخ در اخزاها، فاصله موجود بین نرخ دلار بازار آزاد و بازار توافقی و همچنین مبهم بودن برنامههای آتی سیاستگذار مالی در صورت معرفی شدن به مجلس توسط دولت همگی بخشهایی از ابهامات و شرایط نامساعد بورس را رقم میزند.
بازارسرمایه تحت تاثیر تحولات سیاسی
این تحلیلگر بازار سهام بیان کرد: در کنار موارد یاد شده ابهامات پیرامون میزان تایید افزایش سرمایه خودروییها از محل تجدید ارزیابی داراییها توسط سازمان بورس نیز باتوجه به نگاه اغلب فعالان سهام به شرایط این نمادها میتواند مهم باشد؛ شرایط روزهای پایان سال که همواره با رکود نسبی ارزش معاملات همراه بوده است، بیشتر بورسیها را بر آن میدارد تا محتاطانه و البته با دقت منتظر اعلام بندهای نامه ترامپ به مسئولان کشورمان باشند تا با مشخص شدن مواضع قطعی حاکمیت کشورمان نسبت به پیشنهادات مفروض، افق مشخصی برای تصمیم گیری جهت سرمایه گذاری در حوزههای مختلف دارایی یا سهام برای خود ترسیم کنند.
وی در نهایت گفت: به طور حتم در مقطع حساسی از تاریخ بازار سهام قرار داریم که اتفاقات و تصمیمهای سیاسی میتوان بیشترین تاثیر را بر افق کوتاه مدت بورس رقم بزند.