email
save
کد خبر: ۲۷۲۱۹
۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۱

استفانو ریولا، استاد ایتالیایی خالق "نوتلا"، چند قدم مانده به‌صد سالگی، درگذشت

فرانچسکو ریولا یک کارآفرین و شکلات‌ساز ایتالیایی بود که به عنوان پدر شکلات ایتالیا شناخته می‌شود. او بیشتر به خاطر خلق برند محبوب نوتلا شهرت دارد.

به گزارش پرشین خبر؛ ریولا در سال ۱۹۲۷ در یک خانواده شکلات‌ساز در ایتالیا به دنیا آمد. او از کودکی در کارخانه شکلات پدرش کار می‌کرد و به زودی به این صنعت علاقه‌مند شد. پس از جنگ جهانی دوم، ریولا به همراه پدرش کارخانه شکلات‌سازی خود را تأسیس کردند. آنها در ابتدا به تولید شکلات‌های سنتی ایتالیایی پرداختند، اما ریولا همیشه به دنبال نوآوری بود.
در دهه ۱۹۶۰، ریولا ایده تولید یک کرم شکلاتی جدید را مطرح کرد. او می‌خواست محصولی را تولید کند که هم خوشمزه باشد و هم بتوان آن را به راحتی روی نان مالید. پس از آزمایش‌های فراوان، ریولا موفق به تولید فرمولی برای کرم شکلاتی شد که امروزه به نام نوتلا شناخته می‌شود.
نوتلا به سرعت در ایتالیا و سپس در سراسر جهان محبوب شد. طعم بی‌نظیر و بافت نرم این کرم شکلاتی، آن را به یکی از پرفروش‌ترین محصولات شکلاتی در جهان تبدیل کرد. امروزه، نوتلا در بیش از ۱۶۰ کشور جهان به فروش می‌رسد.
فرانچسکو ریولا در سال ۲۰۱۵ در سن ۹۷ سالگی درگذشت. او تا آخرین لحظات زندگی‌اش به کار و نوآوری در صنعت شکلات ادامه داد. ریولا به عنوان یکی از بزرگترین کارآفرینان و شکلات‌سازان تاریخ ایتالیا شناخته می‌شود و میراث او همچنان در دنیای شکلات باقی است.
در مورد نوتلا بیشتر بدانید:
نوتلا از ترکیب شکر، روغن گیاهی، فندق، کاکائو، شیر خشک و لسیتین (به عنوان امولسیفایر) تهیه می‌شود.
نوتلا حاوی حدود ۷۰٪ شکر و چربی است.
نوتلا در بسیاری از کشور‌ها به عنوان صبحانه یا میان‌وعده مصرف می‌شود.
نوتلا در سال‌های اخیر با انتقاداتی در مورد میزان بالای شکر و چربی آن مواجه شده است.

ارسال نظر