email
save
کد خبر: ۲۷۱۹۱
۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۰

طرز تهیه پیراشکی روسی

پیراشکی روسی همان طور که از اسمش پیداست یک نوع غذای مخصوص کشور روسیه است.پیراشکی انواع مختلفی دارد و این مدل با چیزی که در ایران تهیه می شود متفاوت است .

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

مواد لازم براى خمیر:
آرد ک ٤ پیمانه
شیر: ١ پیمانه
تخم مرغ: ٢ عدد
مایه خمیر: ٢ قاشق مربا خوری
شکر: ٢ قاشق مربا خوری
نمک: ١ قاشق چایخوری
کره: ٥٠ گرم
روغن مایع: ١/٤ پیمانه
ماست: ٢ قاشق غذاخوری
مواد لازم براى مایه گوشتى:
فیله مرغ: ١ سینه کوچک
پیاز: ١ عدد
سیر: ١ حبه
قارچ: ٢٠٠ گرم
فلفل دلمه:نصف عدد
پنیر پیتزاى رنده شده: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
آویشن: به میزان لازم
براى رومال:
زرده تخم مرغ: ١ عدد
شیر ٢ تا ٣: قاشق غذاخوری
کنجد براى تزیین
مراحل

-ابتدا براى عمل امدن مایه خمیر، شکر و شیر ولرم را با هم مخلوط میکنیم.
-مایه خمیر را روی مواد بالا میپاشیم و روی |آن را میپوشانیم و به مدت ده دقیقه استراحت میدهیم تا عمل بیاید.
-داخل یک کاسه کره آب شده و روغن مایع و تخم مرغ‌ها را مخلوط می‌کنیم.
-به مواد نمک میزنیم، سپس مایه خمیر عمل آمده را اضافه میکنیم.
-در این مرحله آرد را کم کم اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمیر درست شود.
-کمی که حالت خمیرى پیدا کرد ماست را اضافه میکنیم.
-خمیر را همچنان ورز میدهیم و تا وقتى به دستمان نچسبد آرد اضافه میکنیم.
-خمیر را در همان ظرف چند بارى میکوبیم.
-سپس روی آن را با دستمال مرطوب میپوشانیم و در یک جای گرم میگذاریم.
-اجازه می‌دهیم تا یکى دو ساعتى استراحت کند و حجیم شود.
   مواد داخل پیراشکی:
-ابتدا پیاز را خورد میکنیم و در روغن تفت میدهیم.
-کمى که سبک شد سیر ریز خورد شده را هم به آن اضافه میکنیم (میتونید از پودر سیر استفاده کنید یا کلا حذفش کنید).
-پیاز و سیر را کمى تفت میدهیم و فیله مرغى که تقریبا ریز خورد کردیم را به آن اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا سرخ شود.
-نمک و ادویه جات را اضافه می‌کنیم.
-رنگ مواد که تغییر کرد قارچهایى که ریز خورد کردیم را به همراه فلفل دلمه اى که نگینى خورد کردیم اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم.
-خمیر که آماده شد از آن چون‌های از نارنگى بزرگتر درست میکنیم و روى سطح (میز یا یک سینی) که آرد پاشى شده میچینیم و روی آن را میپوشانیم و باز هم میگذاریم یک ربع استراحت کند.
(حدودا ١٢، ١٣ تا چونه میشه).
-سپس هر چونه را روى سطح آردپاشى شده با وردنه صاف میکنیم و یکى دو قاشق از مواد گوشتى میگذاریم و روی آن کمی پنیر پیتزا میگذاریم و میپیچیم.
-حالا به دلخواه یا با دست یا با قالب، فقط دقت میکنیم درز خمیر را محکم میکنیم که توى پخت، باز نشود.
-سینى فر را چرب میکنیم و پیراشکى‌ها را با فاصله داخل آن میچینیم.
-براى رومال خمیر‌ها زرده تخم مرغ را کمی هم بزنید.
-سپس به آن دو سه قاشق شیر اضافه میکنیم (من بجاى شیر یه قاشق خامه زدم).
-با برس مخصوص آشپزی روى پیراشکى‌ها را رومال میکنیم و دوست داشته باشید می‌توانید کمی کنجد هم بزنید.
-فر را از قبل روشن کرده و روی دمای ١٨٠ درجه می‌گذاریم.
-حدود نیم ساعت یا تا وقتى زیر و روی پیراشکی‌ها طلایى شود در فر میگذاریم.

ارسال نظر