سال 1404؛ سال سرمایه گذاری برای تولید
بنام افسونگر آفرینش؛ سال جدید بر تمامی هموطنان گرامی مبارک باد
مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم
قارچ: ۵۰۰ گرم
برگ استخودوس: ۲ عدد
روغن: به مقدار لازم
خامه ترش: ۱/۲ پیمانه
پنیر موزارلا: ۱ و نیم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: یه مقدار لازم
پودر سیر: به مقدار لازم
مراحل
-ابتدا فر را روشن میکنیم و روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم میکنیم تا محیط فر گرم شود.
-قارچها را به صورت خیلی نازک خرد میکنیم.
-در ماهیتابه مقداری روغن میریزیم و اجازه میدهیم کمی داغ شود.
-سپس قارچها را اضافه میکنیم و میگذاریم تا سرخ شود و آب آن خوب کشیده شود. (شعله گاز متوسط باشد تا قارچ آب نندازد)
-نمک، فلفل و پودر سیر را به قارچ اضافه میکنیم.
-سپس ترکیب خامه ترش، نمک، فلفل و پودر سیر را در کاسهای با هم مخلوط میکنیم.
-مخلوط کرمی به دست آمده را به قارچها اضافه میکنیم و مجدد خوب هم میزنیم تا کاملا با قارچها مخلوط شود.
-در نهایت مواد با هم مخلوط شده را به ظرفی که بتوان در فر قرار داد انتقال میدهیم و پنیر را روی آن میریزیم به نحوی که ظرف کامل پوشیده از مواد شود.
-ظرف را داخل فر گذاشته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میگذاریم تا پنیر کامل آب شود.
-دمای فر ین ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه باشد.