email
save
کد خبر: ۲۷۱۹۰
۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۷

طرز تهیه ماشروم جولیان

ماشروم جولیان یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی کشور روسیه است که از قدیم در این کشور تهیه می شده است و طرفدران زیادی دارد.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

قارچ: ۵۰۰ گرم
برگ استخودوس: ۲ عدد
روغن: به مقدار لازم
خامه ترش: ۱/۲ پیمانه
پنیر موزارلا: ۱ و نیم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: یه مقدار لازم
پودر سیر: به مقدار لازم
مراحل

-ابتدا فر را روشن می‌کنیم و روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم می‌کنیم تا محیط فر گرم شود.
-قارچ‌ها را به صورت خیلی نازک خرد می‌کنیم.
-در ماهیتابه مقداری روغن می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم کمی داغ شود.
-سپس قارچ‌ها را اضافه می‌کنیم و میگذاریم تا سرخ شود و آب آن خوب کشیده شود. (شعله گاز متوسط باشد تا قارچ آب نندازد)
-نمک، فلفل و پودر سیر را به قارچ اضافه می‌کنیم.
-سپس ترکیب خامه ترش، نمک، فلفل و پودر سیر را در کاسه‌ای با هم مخلوط می‌کنیم.
-مخلوط کرمی به دست آمده را به قارچ‌ها اضافه می‌کنیم و مجدد خوب هم می‌زنیم تا کاملا با قارچ‌ها مخلوط شود.
-در نهایت مواد با هم مخلوط شده را به ظرفی که بتوان در فر قرار داد انتقال می‌دهیم و پنیر را روی آن می‌ریزیم به نحوی که ظرف کامل پوشیده از مواد شود.
-ظرف را داخل فر گذاشته و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می‌گذاریم تا پنیر کامل آب شود.
-دمای فر ین ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه باشد.

ارسال نظر