email
save
کد خبر: ۲۷۱۸۹
۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۴

طرز تهیه شامی بابلی

شامی بابلی از آن دسته غذاهای خاص مازندران است که طرفداران زیادی دارد و جز غذاهای محلی این منطقه محسوب می شود. شامی بابلی از آن دسته غذاهایی ست که با استفاده از سبزیجات و گوشت می توان یک غذای خوشمزه تهیه کرد.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

گوشت: ۲۵۰ گرم
لپه: ۱/۲ لیوان
پیاز:۱ عدد
سیب زمینی: ۲ عدد
تخم‌مرغ: ۳ عدد
گردو:۱ لیوان
جعفری: ۱ لیوان
گشنیز: ۱ لیوان
شنبلیله: ۱ لیوان
تره خرد شده: ۱ لیوان
نعنا: ۱ قاشق غذاخوری
سیر تازه: ۴ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زیره سبز: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
مراحل

-ابتدا گوشت، پیاز، کمی دارچین و زردچوبه و ۴ لیوان آب را روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا گوشت بپزد و آب آن تمام شود.
-لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید، سپس لپه را جداگانه بپزید.
-سیب زمینی‌ها را نیز بپزید و پوست بکنید.
-سیب زمینی، گوشت، لپه، گردو، سیر و تمام سبزی‌ها را باهم چرخ کنید و به آن نمک و فلفل بزنید.
-تخم‌مرغ‌ها را به مواد چرخ شده اضافه کنید و مواد شامی را خوب ورز دهید تا یکدست شود.
-درون تابه‌ای مناسب روغن بریزید و بگذارید داغ شود.
-کمی از مایه شامی بردارید و کف دست تان بصورت گرد پهن کنید و وسط شامی را با انگشت سوراخی ایجاد کنید.
-سپس شامی را درون روغن داغ بیندازید تا سرخ شود، پس از سرخ شدن یک طرف شامی را برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ شود.

ارسال نظر