email
save
کد خبر: ۲۶۳۱۷
۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۷

طرز تهیه سالاد آلمانی

سالاد آلمانی یک پیش غذای عالی محسوب می شود. مواد اصلی این سالاد شامل تخم مرغ و سیب زمینی آب پز است. سس این سالاد با مخلوط کردن خامه- فلفل نمک و آبلیمو به دست می آید. البته در این سالاد از خیار شور هم استفاده می شود. هم چنین روی سس این سالاد شوید خرد شده هم ریخته می شود که طعم ویژه ای به این سالاد می دهد.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

سیب زمینی پخته: ۵۰۰ گرم
خیارشور: ۳۰۰ گرم
شوید خرد شده: ۴/۱ پیمانه
خامه: ۲/۱ پیمانه
تخم مرغ آب پز: ۴ عدد
آب لیمو: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
مراحل

-دو عدد تخم مرغ آب پز را همراه با خیار شور‌ها و سیب زمینی‌های پخته شده خرد کنید. (بصورت حلقه‌ای و هر کدام در ظرفی جداگانه)
-دو تخم مرغ آب پز دیگر را رنده کنید.
-خامه، آبلیمو، نمک و فلفل را به خوبی با هم مخلوط کنید.
-کف طرفی که برای سالاد در نظر گرفته اید سیب زمینی بریزید و روی آن را با تخم مرغ‌های حلقه‌ای بپوشانید.
-روی تخم مرغ‌ها خیار شور بریزید و روی خیارشور‌ها مخلوط خامه زده شده و شوید خرد شده بریزید؛ و در انتها تخم مرغ رنده شده را روی مواد بریزید.

ارسال نظر