مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم
قارچ: ۱ کیلوگرم
نمک: نصف قاشق چایخوری
تخممرغ: ۱ عدد
شیر: ۱ قاشق غذاخوری
آردسوخاری ادویهدار: نصف پیمانه
مراحل
-قارچها را به خوبی شسته و اجازه دهید خوب خشک شوند.
-تخممرغ را شکسته، بهآرامی بزنید و شیر و نمک را به آن اضافه کنید.
-قارچها را در مخلوط شیر و تخممرغ بیندازید و بعد از غلطاندن در آردسوخاری، در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آنها متمایل به قهوهای شود.
-این پیش غذا را میتوانید با سس تارتار سرو کنید.