email
save
کد خبر: ۲۶۳۱۵
۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۴

طرز تهیه قارچ سوخاری

قارچ سوخاری یک پیش غذای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که مخصوصا در رستوران ها و فست فود ها تهیه می شود. شما می توانید این پیش غذای لذیذ را به سادگی در خانه هم درست کنید.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

قارچ: ۱ کیلوگرم
نمک: نصف قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: ۱ عدد
شیر: ۱ قاشق غذاخوری
آردسوخاری ادویه‌دار: نصف پیمانه
مراحل

-قارچ‌ها را به خوبی شسته و اجازه دهید خوب خشک شوند.
-تخم‌مرغ را شکسته، به‌آرامی بزنید و شیر و نمک را به آن اضافه کنید.
-قارچ‌ها را در مخلوط شیر و تخم‌مرغ بیندازید و بعد از غلطاندن در آردسوخاری، در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آنها متمایل به قهوه‌ای شود.
-این پیش غذا را می‌توانید با سس تارتار سرو کنید.

ارسال نظر