email
save
کد خبر: ۲۶۳۱۴
۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۳

طرز تهیه کتلت آلمانی

کتلت آلمانی با دستور پخت جالبی که دارد خوشمزه و اشتها برانگیز به نظر می رسد. ماده اصلی این غذا گوشت چرخ کرده است. ادویه جالبی که در این غذا وجود دارد و بکار می رود خردل است.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
باگت: ۱ عدد حدود ۱۰ سانت
پودر خردل: ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
تخم مرغ: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد بزرگ
پودر پابریکا: ۱ قاشق چایخوری
سیر: ۱ حبه
مراحل

-در یک ظرف باگت‌ها را در آب یا شیربخیسانید.
-پس از خیس خوردن باگت‌ها آنها را با دست فشار دهید.
-سیر و پیاز را با مقداری کره تفت دهید و بگذارید ارحرارت بیفتد (قرار نیست سرخ شود فقط کمی آب پیاز گرفته شود کافیست)
-تخم مرغ‌ها را در ظرفی جدا شکانده و با چنگال هم بزنید.
-تخم مرغ‌ها و باگت خیس خورده را به گوشت چرخ کرده اضافه نمایید و همراه با نمک و فلفل و خردل خوب مخلوط کنید.
-سیر و پیاز تفت داده شده را با تمامی مواد مخلوط کنید.
-از مایه کتلت به اندازه نارنگی بردارید و با دست شکل دهید.
-کتلت‌ها را در روغن با حرارت متوسط سرخ کنید.
-کتلت‌های شما آماده است.

ارسال نظر