مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم
گوشت گوسفند: ۴۰۰ گرم
برنج: به میزان لازم
نخود: ۳۰۰ گرم
لوبیا سفید: ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۲ عدد
سیب زمینی متوسط: ۵ عدد
آب غوره: به مقدار لازم
سبزیهای معطر نعناع، جعفری، برگ چغندر و پیازچه: ۱/۵ پیمانه
روغن مایع: به میزان لازم
آب ولرم: ۱ پیمانه
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
مراحل
-ابتدا پیازها را نگینی خرد کنید (اسمال دایس کنید) و کمی تفت دهید.
-سپس گوشت را به پیاز در حال تفت اضافه کنید و کمی تفت دهید.
-ادویههای لازم شامل زردچوبه و فلفل سیاه را همراه با حبوبات به قابلمه اضافه کنید.
-پس از آنکه حبوبات و گوشت تقریبا نیم پز شد سبزیها را خرد کرده و به مواد داخل قابلمه بیفزایید.
-مجدد مقداری آب ولرم را نیز به ظرف اضافه کنید و حرارت را ملایم کنید تا سبزیها نیز پخته شوند.
-بعد از این که گوشت و حبوبات و سبزی پخته شد، سیب زمینیها را نیز خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید.
-پس از نیم ساعت که سیب زمینیها پخته شد. آش شما اماده است، غلظت آش بستگی به سلیقه شما دارد.
-بعد از طبخ کامل آش و خاموش کردن آن، آب غوره را طبق ذائقه خود به ظرف اضافه کنید.