مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم
عدس:۳۰۰ گرم
مرزه خشک: ۳ قاشق سوپخوری
رشته آش: ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد (اسمال دایس شده)
روغن: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
فلفل قرمز:به میزان لازم
مراحل
-بهتر است که عدس را قبل از پخت حدود ۸ تا ۱۰ ساعت (از شب قبل) در آب خیس کنید.
-سپس عدس را در یک قابلمه بریزید و به مقداری که آب روی آن را کامل بگیرد، در آن آب بریزید.
-مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.
-بعد از نیم ساعت پخت عدس، مرزه خشک را به قابلمه اضافه کنید.
-پیاز را نگینی خرد کنید و در یک ماهی تابه جدا سرخ کنید.
-در مرحله آخر باید رشته آشی و پیاز و ادویههای نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را به قابلمه اضافه کنید.
-پس از حدود ۱۵ دقیقه آش شما آماده است. (یا بهتر بگوییم هر زمان که رشتهها کامل باز شد هنگام سرو آش است.)