email
save
کد خبر: ۲۶۳۰۹
۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۰

طرز تهیه آش پرپوله

آش پرپوله از دسته پیش غذاهای معروف و یک نوع سوپ قدیمی کردستان است. ترکیب اصلی این آش، عدس می باشد که البته به دلیل وجود مرزه کوهی بیشتر برای رفع سرماخوردگی از این آش استفاده می شود.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

عدس:۳۰۰ گرم
مرزه خشک: ۳ قاشق سوپخوری
رشته آش: ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد (اسمال دایس شده)
روغن: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
فلفل قرمز:به میزان لازم
مراحل

-بهتر است که عدس را قبل از پخت حدود ۸ تا ۱۰ ساعت (از شب قبل) در آب خیس کنید.
-سپس عدس را در یک قابلمه بریزید و به مقداری که آب روی آن را کامل بگیرد، در آن آب بریزید.
-مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.
-بعد از نیم ساعت پخت عدس، مرزه خشک را به قابلمه اضافه کنید.
-پیاز را نگینی خرد کنید و در یک ماهی تابه جدا سرخ کنید.
-در مرحله آخر باید رشته آشی و پیاز و ادویه‌های نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را به قابلمه اضافه کنید.
-پس از حدود ۱۵ دقیقه آش شما آماده است. (یا بهتر بگوییم هر زمان که رشته‌ها کامل باز شد هنگام سرو آش است.)

ارسال نظر