email
save
کد خبر: ۲۶۳۰۷
۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۸

طرز تهیه تارت گوجه و ریحان

تارت گوجه و ریحان یک پیش غذا یا فینگرفود خوش عطر و سبک است که با گوجه، ریحان، آرد سفید، آرد گندم، پنیر چدار و روغن زیتون آماده می شود. این پیش غذای خوشمزه مربوط به کشور ایتالیا می باشد که در نهایت سادگی یک غذای بسیار خوشمزه نیز به حساب می آید.

به گزارش پرشین خبر

مواد لازم

آرد سفید: ۱ پیمانه
آرد گندم: ۱ پیمانه
نمک: ۱ قاشق چایخوری
ریحان خشک شده: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۱/۳ پیمانه
آب سرد: ۱/۳ پیمانه
پنیر چدار رنده شده: ۱ پیمانه
برگ ریحان تازه: ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی: ۴-۶ عدد
نمک: به مقدار کافی
فلفل سیاه: به مقدار کافی
مراحل

-فر را روشن کرده و روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.
-سپس آرد سفید، آرد گندم، نمک و ریحان خشک شده را با یکدیگر مخلوط کنید.
-به مواد آب سرد و روغن زیتون بیفزایید و آن‌ها را هم بزنید و مایه خمیر مانندی درست کنید. (در صورتی که خمیر فرم نگرفت با قاشق چایخوری مقداری آب اضافه کنید تا زمانی که بشود خمیر را فرم داد. این خمیر نباید خیس و چسبناک باشد)
-کمی آرد روی میز، سینی یا تخته‌ای که قرار است از آن استفاده کنید بپاشید.
-خمیر را روی آن بگذارید و با وردنه پهن کنید.
-بزرگی خمیر بستگی به اندازه قالبتان دارد. مثلا برای قالبی به قطر ۲۵ سانتی متر می‌توانید خمیر را به قطر ۳۰ سانتی متر در بیاورید.
-قالب را چرب کرده و خمیر را روی آن بیندازید.
-لبه‌های خمیر را به دیواره قالب فشار دهید و بخش‌های اضافی آن را ببرید.
-اگر در این حین بخش‌هایی از خمیر از هم جدا شد آن‌ها را با دست به یکدیگر بچسبانید.
-برای جلوگیری از پف کردن خمیر با استفاده از یک چنگال کف خمیر را سوراخ کنید.
-خمیر را به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر گرم شده قرار دهید.
-پس از پخت آن را خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود.
-پنیر چدار را رنده کرده یک لایه از آن را کف تارت بریزید.
-گوجه‌های خرد یا ورق شده و برگ‌های تاره ریحان را روی آن قرار دهید.
-بنابر ذائقه تان روی مواد نمک و فلفل بپاشید.
-تارت را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید و صبر کنید تا طلایی شود.
-سپس آن را خارج کرده و ریحان‌ها را روی آن بگذارید و پس از خنک شدن سرو کنید.

ارسال نظر