مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر
مواد لازم
آرد سفید: ۱ پیمانه
آرد گندم: ۱ پیمانه
نمک: ۱ قاشق چایخوری
ریحان خشک شده: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۱/۳ پیمانه
آب سرد: ۱/۳ پیمانه
پنیر چدار رنده شده: ۱ پیمانه
برگ ریحان تازه: ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی: ۴-۶ عدد
نمک: به مقدار کافی
فلفل سیاه: به مقدار کافی
مراحل
-فر را روشن کرده و روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید.
-سپس آرد سفید، آرد گندم، نمک و ریحان خشک شده را با یکدیگر مخلوط کنید.
-به مواد آب سرد و روغن زیتون بیفزایید و آنها را هم بزنید و مایه خمیر مانندی درست کنید. (در صورتی که خمیر فرم نگرفت با قاشق چایخوری مقداری آب اضافه کنید تا زمانی که بشود خمیر را فرم داد. این خمیر نباید خیس و چسبناک باشد)
-کمی آرد روی میز، سینی یا تختهای که قرار است از آن استفاده کنید بپاشید.
-خمیر را روی آن بگذارید و با وردنه پهن کنید.
-بزرگی خمیر بستگی به اندازه قالبتان دارد. مثلا برای قالبی به قطر ۲۵ سانتی متر میتوانید خمیر را به قطر ۳۰ سانتی متر در بیاورید.
-قالب را چرب کرده و خمیر را روی آن بیندازید.
-لبههای خمیر را به دیواره قالب فشار دهید و بخشهای اضافی آن را ببرید.
-اگر در این حین بخشهایی از خمیر از هم جدا شد آنها را با دست به یکدیگر بچسبانید.
-برای جلوگیری از پف کردن خمیر با استفاده از یک چنگال کف خمیر را سوراخ کنید.
-خمیر را به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر گرم شده قرار دهید.
-پس از پخت آن را خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شود.
-پنیر چدار را رنده کرده یک لایه از آن را کف تارت بریزید.
-گوجههای خرد یا ورق شده و برگهای تاره ریحان را روی آن قرار دهید.
-بنابر ذائقه تان روی مواد نمک و فلفل بپاشید.
-تارت را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید و صبر کنید تا طلایی شود.
-سپس آن را خارج کرده و ریحانها را روی آن بگذارید و پس از خنک شدن سرو کنید.