email
save
کد خبر: ۲۶۲۳۶
۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۵

طرز تهیه کیسادیای مرغ

کیسادیای مرغ chicken quesadilla یک غذای مکزیکی است. این غذا با سینه مرغ، پنیر و نان تورتیلا تهیه می شود. کِیسادیا شبیه پیتزا است با این تفاوت که کالری آن از پیتزا بسیار کمتر است.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

سینه مرغ بدون پوست و استخوان: نیم کیلو
فلفل سبز: ۲ عدد
فلفل قرمز چیلی: به دلخواه
پنیر چدار یا موزارلا رنده شده: ۱ عدد
تورتیلا: ۶ عدد
روغن زیتون: به مقدار لازم
پیازچه خرد شده (قسمت سبز آن): سه قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
مراحل

-ابتدا مرغ را پخته سپس رشته رشته کرده و سرخ کنید.
-تخم‌های فلفل‌ها را خارج کنید و آنها را باریک برش دهید.
-روغن را داخل تابه بریزید.
-فلفل ها، پیازچه و مرغ را حدود ۱۰ دقیقه تفت دهید تا زمانیکه که سبزیجات کمی نرم شوند.
-روی نیمی از تورتیلا‌ها پنیر بپاشید.
-مقداری مایه کِیسادیا را روی هر کدام ریخته و باز هم پنیر بریزید.
-بقیه نان‌های تورتیلا را روی کِیسادیای مرغ قرار دهید.
-به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر بپزید.
-دو عدد گوجه فرنگی بردارید و آن‌ها را حلقه‌ای خرد کرده و همراه با کیسادیا‌ها سرو کنید.

طرز تهیه نان تورتیلا خانگی:
۱ آرد ، نمک و بکینگ پودر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
۲ آرد را گود کنید و روغن را داخل گودی بریزید و از اطراف کم کم مواد را مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند سپس آب گرم را کم کم اضافه و مخلوط کنید.
۳ مواد را آنقدر ورز دهید که خمیری ساخته شود که به دست نچسبد.
۴  یک کاسه را چرب کنید. خمیر را درون آن قرار بدهید و رویش را با نایلون بپوشانید. خمیر را به مدت ۱ ساعت در محل گرمی استراحت دهید. پس از اینکه خمیر استراحت کرد و حجمش افزایش یافت خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید. روی یک سطح کمی آرد بپاشید و خمیرها را با وردنه پهن کنید.
۵ ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار داده و صبر کنید تا داغ شود. سپس خمیر را داخل ماهیتابه بگذارید. کمی صبر کنید تا خمیر شروع به حباب زدن کند سپس برگردانید تا ظرف دیگر نان نیز بپزد. پس از اینکه پخت نان تمام شد آن ها را درون یک سفره پارچه ای قرار دهید تا گرم و نرم باقی بمانند.

ارسال نظر