مصاحبه مجید کریمیان عکاس دفاع مقدس با ایرنا ۲۴
نویسنده کتاب: فغان نیزارها برای شهدای رسانه است
نویسنده فغان نیزارها: موافق حماسه سازی و بازی با کلمات نبودم
دویدن های بی وقفه یک عکاس برای رسیدن به دجله
مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.

به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم
آرد: ۲پیمانه
خمیرمایه: ۲قاشق مرباخوری
شکر: ۴قاشق مرباخوری
آب: سه چهارم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
ماست: ۲قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری
حبه سیر خردشده: ۵تا۶عدد
گشنیز خرد شده: به اندازه کافی
نمک: به میزان لازم
مراحل
-سه چهارم پیمانه آب ولرم در یک کاسه بریزید.
-شکر و پودر خمیر را به آن اضافه کرده و حسابی با هم مخلوط کنید.
-روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در یک جای گرم استراحت دهید.
-نمک و آرد را الک کنید، تخم مرغ و ماست را به آن اضافه و مخلوط کنید.
-کم کم خمیرمایه را به آنها اضافه کنید و خمیر را ورز دهید.
-خمیر باید حالت چسبناکی به خود بگیرد.
-روغن زیتون را به خمیر اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر به ورز دادن ادامه دهید.
-خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در مکان گرم قرار دهید تا حجم آن ۲برابر شود.
-دوباره خمیر را ورز دهید و به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید و روی آن را بپوشانید.
-فر را روی بالاترین درجه تنظیم و سینی آن را کمی چرب کنید.
-روی میز آرد بپاشید و خمیرها را یکی یکی با وردنه باز کنید.
-روی خمیر مقداری گشنیز و سیر بپاشید و به مدت ۲ دقیقه داخل فر بپزید.
-دقت کنید که نان نسوزد.
-نان را برگردانید تا قسمت دیگر آن نیز بپزد. کمی کره روی نان سیر بمالید و سرو کنید.