email
save
کد خبر: ۲۶۲۳۴
۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۲

طرز تهیه نان سیر

نان سیر یک پیش غذای محبوب و پرطرفدار ایتالیایی است. این غذای آسان و سبک را می توانید در مهمانی ها در کنار سایر غذاها سرو کنید. مواد اصلی نان سیر ، روغن زیتون و سیر هستند.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

آرد: ۲پیمانه
خمیرمایه: ۲قاشق مرباخوری
شکر: ۴قاشق مرباخوری
آب: سه چهارم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
ماست: ۲قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری
حبه سیر خردشده: ۵تا۶عدد
گشنیز خرد شده: به اندازه کافی
نمک: به میزان لازم
مراحل

-سه چهارم پیمانه آب ولرم در یک کاسه بریزید.
-شکر و پودر خمیر را به آن اضافه کرده و حسابی با هم مخلوط کنید.
-روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۲۰ دقیقه در یک جای گرم استراحت دهید.
-نمک و آرد را الک کنید، تخم مرغ و ماست را به آن اضافه و مخلوط کنید.
-کم کم خمیرمایه را به آن‌ها اضافه کنید و خمیر را ورز دهید.
-خمیر باید حالت چسبناکی به خود بگیرد.
-روغن زیتون را به خمیر اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر به ورز دادن ادامه دهید.
-خمیر را در ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت یک ساعت در مکان گرم قرار دهید تا حجم آن ۲برابر شود.
-دوباره خمیر را ورز دهید و به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید و روی آن را بپوشانید.
-فر را روی بالاترین درجه تنظیم و سینی آن را کمی چرب کنید.
-روی میز آرد بپاشید و خمیر‌ها را یکی یکی با وردنه باز کنید.
-روی خمیر مقداری گشنیز و سیر بپاشید و به مدت ۲ دقیقه داخل فر بپزید.
-دقت کنید که نان نسوزد.
-نان را برگردانید تا قسمت دیگر آن نیز بپزد. کمی کره روی نان سیر بمالید و سرو کنید.

ارسال نظر