مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم
گردو خرد شده: نصف فنجان
کشمش پلویی ریز: یک سوم فنجان
ذرت شیری و دون شده: نصف فنجان
کرفس نگینی ریز: یک فنجان
پنیر توفو: نصف فنجان
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
لیمو تازه: سه عدد
نمک: به میزان دلخواه
فلفل: به میزان دلخواه
کنجد خیس شده و آسیاب شده: سه قاشق غذا خوری
مراحل
-پنیر توفو را نگینی متوسط خرد کنید.
-مغز کرفس تازه را نگینی ریز خرد کنید.
-کشمش ریز پلویی را شسته و در آبکش بریزید.
-گردو را ریز نگینی کنید.
-اکنون همه مواد را با ذرت و همراه کنجد له شده داخل ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید.
-آب لیموی تازه و نمک و فلفل و سس مایونز آن را به اندازه تمایل اضافه کنید.
-ظرف را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید حداقل دو ساعت بماند تا همه مزهها با هم یکی شوند.
-سپس ظرف را از یخچال خارج کرده و سالاد را تزیین کنید.
-دور سالاد را با سبزیجات دلخواه و کنجد و ذرت تزیین کنید؛ و آن را سرو کنید.