email
save
کد خبر: ۲۶۲۳۳
۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۸

طرز تهیه سالاد کرفس و توفو

سالاد کرفس و توفو یک غذای گیاهی سریع و فوری است. این سالاد یک شام کامل برای افرادی است که قصد رژیم گرفتن یا گیاهخواری دارند. سالاد کرفس و توفو با استفاده از گردو، کنجد، پنیر توفو، ذرت شیرین، کنجد له شده و کرفس خرد شده تهیه می شود.این سالاد را می توان به عنوان یک پیش غذای چینی امتحان کرد.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

گردو خرد شده: نصف فنجان
کشمش پلویی ریز: یک سوم فنجان
ذرت شیری و دون شده: نصف فنجان
کرفس نگینی ریز: یک فنجان
پنیر توفو: نصف فنجان
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
لیمو تازه: سه عدد
نمک: به میزان دلخواه
فلفل: به میزان دلخواه
کنجد خیس شده و آسیاب شده: سه قاشق غذا خوری
مراحل

-پنیر توفو را نگینی متوسط خرد کنید.
-مغز کرفس تازه را نگینی ریز خرد کنید.
-کشمش ریز پلویی را شسته و در آبکش بریزید.
-گردو را ریز نگینی کنید.
-اکنون همه مواد را با ذرت و همراه کنجد له شده داخل ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید.
-آب لیموی تازه و نمک و فلفل و سس مایونز آن را به اندازه تمایل اضافه کنید.
-ظرف را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید حداقل دو ساعت بماند تا همه مزه‌ها با هم یکی شوند.
-سپس ظرف را از یخچال خارج کرده و سالاد را تزیین کنید.
-دور سالاد را با سبزیجات دلخواه و کنجد و ذرت تزیین کنید؛ و آن را سرو کنید.

ارسال نظر