email
save
کد خبر: ۲۶۲۳۱
۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۴

طرز تهیه ماکودا (کتلت مراکشی)

ماکودا نوعی کتلت مراکشی تند و خوشمزه است. این غذا با سیب زمینی، فلفل، تخم مرغ و تخم گشنیز تهیه می شود. کتلت مراکشی یک غذای ساده و فوری است که می توانید به عنوان ناهار، شام یا افطار آن را درست کرده و همراه با سالاد و ترشی میل کنید. ماکودا ظاهری شبیه به کیک سیب زمینی دارد و از غذاهای خیابانی مراکش محسوب می شود.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

سیب زمینی: ۳ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
سیر (ریز خرده شده): ۲ حبه
زیره (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
برگ گشنیز (خرد شده): یک مشت
آرد: حدود یک پیمانه
روغن: برای سرخ کردن
مراحل

-سیب زمینی‌ها را در آب بپزید تا نرم شوند.
-سپس پوست آنها را کنده و رنده کنید و نمک، فلفل سیاه و زیره بزنید.
-تخم مرغ، سیر و برگ گشنیز خرد شده اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
-گلوله‌هایی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود پهن کنید و در آرد بغلطانید.
-روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کتلت‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
-کتلت‌ها را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس سرو کنید.

ارسال نظر