مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم
سیب زمینی: ۳ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
سیر (ریز خرده شده): ۲ حبه
زیره (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
برگ گشنیز (خرد شده): یک مشت
آرد: حدود یک پیمانه
روغن: برای سرخ کردن
مراحل
-سیب زمینیها را در آب بپزید تا نرم شوند.
-سپس پوست آنها را کنده و رنده کنید و نمک، فلفل سیاه و زیره بزنید.
-تخم مرغ، سیر و برگ گشنیز خرد شده اضافه کنید و مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
-گلولههایی از مخلوط به دست آمده جدا کرده و کف دست خود پهن کنید و در آرد بغلطانید.
-روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کتلتها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.
-کتلتها را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود، سپس سرو کنید.