مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم
خمیر یوفکا مستطیلی: ۱۰ ورق
سیر رنده شده: ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل تازه رنده شده: ۱/۲ قاشق چایخوری
پیازچه خرد شده: ۲ عدد
کلم سفید تقریبا کوچک: ۱/۲ عدد
هویج: ۱ عدد
گشنیز: ۱ مشت
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
کرفس: ۱ ساقه بزرگ
روغن کنجد یا زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
آب: ۲ قاشق غذاخوری
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۱/۲ پیمانه
نمک: به مقدار لازم
مراحل
-برای تهیه این بورک خوشمزه ابتدا روغن کنجد یا زیتون رو همراه سیر رنده شده، زنجبیل تازه رنده شده و پیازچه خرد شده را حدود یکی دو دقیقه تفت دهید تا بویشان بلند شود.
-حالا کلمی که خرد کردید را به علاه هویج و کرفسی که مکعبی و ریز خرد کردید داخل ماهیتابه بریزید و سس سویا را هم اضافه کنید.
-سپس مواد را برای حدود ۳ الی ۵ دقیقه تفت دهید تا سبزیجاتتان فقط کمی نرم شوند و کاملا له و پخته نشوند.
-نمک را هم در این مرحله اضافه کنید.
-یه ورق خمیر یوفکا را روی سطح کارتان بگذارید و با شیر مرطوبش کنید تا موقع پیچیدن ترک نخورد و پاره نشود.
-بعد یک قاشق پر از مواد روی خمیر بگذارید.
-کمی گشنیز تازه خرد شده هم اضافه کنید.
-چپ و راست خمیر را تا کنید.
-شروع کنید به پیچیدن بورکتان
-ابتدا آب و آرد را با هم مخلوط کنید تا مادهای که حالت چسبندگی دارد به دست آید.
-سپس برای خمیر یوفکا انتهای رول کاملا به رول بچسبد روی سطحش را با فرچه کمی از مخلوطی که در بالا درست کردید، بزنید و بعد رول را ببندید.
-داخل قابلمه مقدار کافی روغن بریزید طوری که ارتفاع روغن بین ۴ تا ۵ سانت باشد (قابلمه را خیلی بزرگ انتخاب نکنید تا مجبور نشوید روغن زیادی مصرف کنید).
-حرارت را روی متوسط تنظیم کنید و وقتی روغن کاملا داغ شد بورکها را داخل روغن بگذارید.
-حالا بورکها را سرخ کنید تا طلایی شوند و در حین سرخ کردن گاهی برعکساش کنید تا همه اطرافشون یکنواخت طلایی شوند.
-در نهایت هم روی دستمال کاغذی بگذارینشون تا روغن اضافیش برود.