مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم
پاستا صدفی: حدود ۱۸ عدد یا ۴۵۰ گرم
پنیر ریکوتا: ۴۰۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده: ۱/۴ فنجان
تخم مرغ: ۱ عدد
اسفناج درشت خرد شده: ۲ فنجان
مرغ پخته و خرد شده: ۱ فنجان
پنیر پیتزا: ۲ فنجان
سس مارینارا: ۳ فنجان
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
مراحل
-فر را روی ۱۷۶ درجه سانتیگراد قرار دهید.
-پاستا را طبق دستور روی بسته به مدت ۱۰ دقیقه در آب جوش بپزید تا آل دنته شود.
-سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید.
-تخم مرغ را در کاسهای بشکنید و کمی هم بزنید.
-سپس پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، اسفناج خرد شده و مرغ پخته را به تخم مرغ اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
-یک ظرف مستطیلی پیرکس یا سرامیک آماده کنید.۱ فنجان ازسس مارینارا را کف ظرف بریزید.
-حدود ۲ قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را داخل هر پاستا بریزید.
-پاستاهای صدفی را داخل ظرف روی سسها بچینید.
-باقیمانده سس مارینارا را روی پاستاها بریزید.
-روی ظرف را با فویل بپوشانید.
-سپس ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.
-بعد از نیم ساعت فویل را از روی ظرف بردارید.
-روی پاستاها پنیر پیتزا بپاشید و بدون فویل به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب شود.