email
save
کد خبر: ۲۶۲۲۷
۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۹

طرز تهیه بلینی

بلینی یک نوع پنکیک است که با استفاده از آرد و به صورتی ورقه های نازک به هم پیچ خورده در روغن تهیه می شود. از بلینی می توان به عنوان یک پیش غذا و یا میان وعده کامل استفاده کرد.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

تخم مرغ: ۴ عدد
شیر: ۱ و ۱/۲ فنجان
آب: ۱ فنجان
کره آب شده: ۶ قاشق غذاخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد: ۲ فنجان
روغن: به مقدار لازم برای چرب کردن تابه
مراحل

-تمام مواد شامل شیر، آب، آرد، کره، تخم مرغ و نمک را در کاسه‌ای با هم مخلوط کنید.
-سپس مواد را با همزن خوب بزنید.
-مایه را به مدت ۱ ساعت در یخچال بگذارید.
-سپس کف تابه نچسب را چرب کنید.
-مقداری از خمیر را در سطح تابه داغ شده روی گاز پخش کنید تا یک لایه نازک تشکیل شود و خودش را بگیرد.
-بعد از یک دقیقه زیر خمیر پخته و کمی طلایی میشود حال باید کرپ را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد.
-کل زمان پخت بلینی ۱ الی ۲ دقیقه است.
-زمانی که کرپ یا بلینی آماده شد می‌توانید هر موادی که دوست دارید داخلش بریزید و میل کنید.

ارسال نظر