مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم
بادمجان: 2 عدد
قارچ : 200 گرم
پنیر پیتزا : 200 گرم
پیاز : 1 عدد(کوچک)
ذرت: 100 گرم
زیتون: 50 گرم(بدون هسته)
#مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:#
آرد سفید: 500 گرم
آب گرم: 1 پیمانه
خمیر مایه: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
مراحل
-در ابتدا مایه خمیر را با آب ولرم مخلوط کرده و به مدت 5 دقیقه در یک محیط گرم قرار دهید.
-پس از الک کردن آرد ،،نمک ،روغن زیتون و مایه خمیر را به آن بیافزایید.
-بعد از چرب کردن روی خمیر 1 و نیم ساعت زمان بدهید تا حجم خمیر 2 یا 3 برابر شود.
-پادمجان ها را ورقه ورقه کنید و در آب نمک قرار دهید.
-بادمجان ها را در روغن سرخ کنید.
-پس از تغییر حجم خمیر، آن را با وردنه باز کنید.
-بادمجانهای سرخ شده را روی خمیر بچینید و روی آنها پیاز حلقه شده ،زیتون، ذرت و قارچ را روی بادمجانها بریزید.
-در نهایت پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید.
-10 الی 15 دقیقه پیتزا را در فر با درجه حرارت 180 درجه قرار دهید.
-پس از طلایی رنگ شدن پنیر پیتزا آن را از فر خارج کرده و سرو نمایید.