email
save
کد خبر: ۲۶۰۵۵
۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۳

طرز تهیه پاستا با سس بلونز

پاستا با سس بلونز یک دستور پخت غذای ایتالیایی خوشمزه مخصوص شهر بلونیای ایتالیا است. مهمترین بخش این پاستا تهیه سس آن است.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز کوچک خرد شده: ۱ عدد
هویج خرد شده: ۲ عدد
ساقه کرفس خرد شده: ۲ عدد
حبه سیر رنده شده: ۳ عدد
سوسیس ایتالیایی: ۲ عدد
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
ادویه ایتالیایی: ۱ قاشق غذاخوری
سرکه: نصف پیمانه
پوره گوجه فرنگی: ۸۰۰ گرم
آب گوشت: ۵۰۰ میلی لیتر
برگ بو: ۲ عدد
پنیر پارمسان: ۱ پیمانه
خامه پرچرب: نصف پیمانه
پاستا پنه: ۵۰۰ گرم
مراحل

-در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید.
-پیاز، کرفس، هویج و سیر را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه تفت دهید تا سبک شوند.
-سیر را افزوده و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تفت دهید.
-گوشت چرخ کرده، سوسیس ایتالیایی، نمک و فلفل سیاه را بیفزایید و تفت دهید تا رنگ گوشت‌ها عوض شود.
-رب گوجه فرنگی، ادویه ایتالیایی و سرکه را بیفزایید و هم بزنید.
-حرارت را کم کنید تا آب مواد تبخیر شود.
-در این فاصله پاستا پنه را پخته و آبکش کنید.
-بقیه مواد به غیر از پارمسان و خامه را به مخلوط داخل تابه افزوده و هم بزنید تا همه مواد به خورد یکدیگر بروند.
-اجازه دهید این مواد بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه جوش بخورند تا مزه تمامی آن‌ها به خورد یکدیگر بروند.
-در آخر، پارمسان و خامه را به مخلوط بلونز سوسیس بیفزایید و با پاستای پخته شده مخلوط کرده و سرو کنید.

ارسال نظر