مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم
قارچ: ۵۰۰ گرم
آرد سوخاری یا پودر نان باگت: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن سرخ کردنی: ۱ لیتر (برای سرخ کن)
مواد لازم برای سس:
پنیر خامهای یا هر پنیری که کش میآید: ۱۰۰ گرم
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: نصف قاشق چای خوری
فلفل: ۱/۴ قاشق چای خوری
کره: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۲ پیمانه
مراحل
-ابتدا تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل مخلوط کنید.
-در ظرف دیگر آرد سوخاری را بریزید.
-ساقه قارچها را از آنها جداکرده تا بتوانید مواد را داخل حفره آن بریزید. (می توانید سس تهیه شده را داخل قارچ بریزید و بعد سرخ کنید. اگر هم -دوست نداشتید میتوانید قارچ را جداگانه سرخ کرده و سس تهیه شده را در کنار آن سرو کنید.)
طرز تهیه سس پنیر:
-در ظرفی کره را ذوب کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا به صورت خمیر نرم درآید.
-سپس شیر را اضافه کنید.
-در آخر نمک و فلفل را اضافه کنید.
-پنیر رنده شده را اضافه کنید و هم بزنید.
-زمانی که پنیرها ذوب شد سس حاضر است.
-سس شما نباید شل باشد.
سرخ کردن قارچ:
-قارچها را ابتدا داخل تخم مرغ سپس درون آرد سوخاری بغلتانید.
-روغن را درون سرخ کن بریزید تا داغ شود.
-حال قارچها را درون توری سرخ کن بریزید.
-هر زمان قارچها طلایی رنگ شد میتوانید از سرخ کن خارج و همراه سس مورد نظر سرو کنید.