مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم
هویج: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
قارچ خرد شده: ۱ پیمانه
شیر: ۲ پیمانه
روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری
کره: ۴ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۴ قاشق غذاخوری
آب: ۱ پیمانه
عصاره گوشت: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
مراحل
-قبل از شروع به کار باید هویج و پیاز و قارچ خود را خرد نمایید.
-در یک قابلمه روغن مایع ریخته و هویج و پیاز را در آن تفت دهید.
-پس از آنکه هویج و پیاز خوب تفت خورد و نرم شد قارچ را به آن اضافه کنید.
-حدود ۵ دقیقه قارچ را با مواد قبلی تفت دهید.
-در ظرفی جداگانه آب وشیر را با هم مخلوط کنید و به موادی که درون قابلمه تفت داده اید اضافه کنید.
-برای اینکه سوپ جا بیفتد باید حسابی بجوشد؛ بنابراین حرارت را زیاد نمایید تا سوپ شروع به جوشیدن کند.
-سپس نمک، فلفل ومقداری پودر عصاره گوشت را اضافه کنید و هم بزنید تا ادویهها به خورد مواد بروند.
-کره را روی حرارت آب کنید و داخل کاسهای بریزید.
-آرد را کم کم به کره اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوطی یکدست بدست آید.
-سپس این سس را به سوپ در حال جوش اضافه کنید.
-شعله ر املایم کنید تا سوپ خوب پخته و غلیظ شود.
-پس از اینکه سوپ جا افتاد درون ظرف مناسب بریزید و تا قبل از اینکه سرد شود آن را سرو کنید.