مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم
دال عدس: ۱۵۰ گرم
روغن: به مقدار لازم
سیر له شده: ۱ قاشق چای خوری
زنجبیل تازه: ۱ قاشق چای خوری
زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
تخم خردل و زیره و فلفل قرمز خشک: ۱ قاشق سوپ خوری
برگ بو: ۲ عدد
گوجه فرنگی بزرگ (نگینی خردشده): ۲ عدد
گشنیز خرد شده: ۱ قاشق چای خوری
نمک: به مقدار لازم
مراحل
-ابتدا دال عدس را شسته و یک ساعت بگذارید خیس بخورد.
-سپس آب آن را خلی کرده و اجازه دهید با مقداری آب بپزد.
-در تابهای روغن را گرم کرده و سیر و زنجبیل له شده را تفت دهید تا کمی طلایی شوند.
-زرد چوبه را اضافه کنید.
-تخم خردل، زیره و فلفل قرمز خشک را در زردچوبه تفت دهید تا عطر ادویه خارج شود.
-برگ بو را اضافه و گوجه فرنگیهای خرد شده را با آن مخلوط کنید.
-سه دقیقه تفت دهید و تمام مواد را داخل دال عدس پخته شده بریزید.
-در آخر گشنیز خرد شده را اضافه کرده و بگذارید خورش ۵ دقیقه جا بیفتد.
-بعد از آماده شدن میتوانید با برنج سرو کنید.