email
save
کد خبر: ۲۶۰۴۶
۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۲

طرز تهیه ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون

ساندویچ تن ماهی با پنیر و ترخون یکی از ساندویچ های پرطرفدار در بین مردم امریکا می باشد. این ساندویچ را می توان بدون نان ساندویچی و با نان ساده نیز میل کرد. مواد این ساندویچ به حدی خوشمزه می باشد که می توان از آن به عنوان یک وعده غذایی کامل استفاده کرد. ا

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

تن ماهی:۷۳۰ گرم
پنیر چدار رنده شده:۱۱۰ گرم
سس مایونز:۱/۳ پیمانه
گوجه فرنگی:یک عدد
پیازچه:یک عدد
پوست لیمو ترش:یک عدد
برگ تازه جعفری خرد شده:۳ قاشق سوپخوری
برگ تازه ترخون خرد شده:۲ قاشق سوپ خوری
کره نرم شده:۲ قاشق سوپ خوری
آبلیمو:۲ قاشق چای خوری
خردل:یک قاشق چای خوری
پودر تازه فلفل سیاه:⅛ قاشق چای خوری
نان تست:۸ عدد
مراحل

-ابتدا تن ماهی را به مدت ۱۵ دقیقه در آب می‌جوشانیم.
-سپس روغن تن ماهی را گرفته و با چنگال خرد می‌کنیم.
-گوجه فرنگی را ۸ برش نازک می‌دهیم.
-پیازچه را همراه با ساقه به صورت باریک برش می‌دهیم. (اسلایس‌های خیلی ریز)
-پیازچه را همراه با جعفری، ترخون، آبلیمو، پوست لیمو، خردل، فلفل سیاه و مایونز در کاسه‌ای متوسط مخلوط می‌کنیم.
-با استفاده از چنگال، ماهی تن فاقد روغن را به مواد بالا اضافه می‌کنیم.
-همراه با مواد دیگر به هم می‌زنیم تا ماهی از حالت ورقه ورقه خارج شده و با مواد دیگر ترکیب شود.
-مخلوط ماهی تن و سس را به صورت یک دست بر روی چهار عدد از برش‌های نان تقسیم کرده و بر روی مواد هر کدام از برش‌ها حلقه‌های گوجه -فرنگی و پنیر رنده شده را اضافه می‌کنیم.
-سطح ۴ عدد برش نان دیگر را به کره آغشته می‌کنیم.
-نان‌های کره‌ای را بر روی پنیرِ چهار برش دیگر قرار می‌دهیم.
-سمت کره‌ای نان به سمت بیرون است تا با کره سرخ شود.
-تابه چدنی (یا هر تابه ای) را بر روی حرارت ملایم گرم کرده ساندویچ‌ها را از سمت کره‌ای بر روی تابه داغ می‌خوابانیم.
-به آرامی کره را بر روی طرف دیگر برش‌ها پخش کرده و حدود ۳ دقیقه سرخ می‌کنیم تا یک طرف آن رنگ قهوه‌ای ملایم به خود بگیرد.
-سپس با استفاده از یک کفگیر فلزی ساندویچ‌ها را برداشته و به طرف دیگر برمی گردانیم.
-حدود ۳ دقیقه دیگر هم سرخ می‌کنیم تا طرف دیگر ساندویچ‌ها نیز قهوه‌ای رنگ شود.
-بلافاصله ساندویچ‌ها را سرو می‌کنیم.

ارسال نظر