مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم
سینه یا ران متوسط: ۶ تکه
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
آب: ۴ لیوان متوسط
حبه سیر: ۲ عدد
روغن زیتون: ۴ قاشق سوپ خوری
آرد سفید: ۱ پیمانه
آبلیمو: ۲ قاشق سوپ خوری
چوب دارچین: ۱ عدد
پودر کنتاکی: ۱ پیمانه
زعفران دم کرده: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مراحل
-مرغ را تمیز کرده و بشویید. در قابلمهای پر کردن و بر روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش آید.
-مرغ را داخل آب جوش بریزید و یک عدد پیاز را پوست کرده و داخل قابلمه اضافه کنید.
-یک حبه سیر و چوب دارچین را برای عوض کردن طعم مرغ در داخل قابلمه بریزید.
-بعد از گذشت ۲۰ دقیقه زمان که مرغ با حرارت ملایم نیم پز شد، حرارت را خاموش و مرغ را در ظرف دیگری بگذارید تا سرد شود.
-سیر باقیمانده را در ظرفی جداگانه رنده کنید.
-پیاز را نیز با رنده درشت آماده کنید و به همراه سیر بر روی مرغ بریزید.
-سپس زعفران دم کرده و آبلیمو را نیز به مرغ اضافه کنید و آن را زیرورو کنید تا کاملاً طعم دار شود.
-بر روی ظرف سلفون بکشید و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بگذارید.
-در ۳ کاسه جداگانه پودر کنتاکی، آرد سفید و تخم مرغها را بریزید.
-تخم مرغها را کاملا هم بزنید و خوب مخلوط کنید.
-سپس کمی از روغن زیتون را به وسیله قلم مو بر روی مرغها بزنید و کاملاً آغشته به روغن کنید.
-سپس مرغها را ابتدا در کاسه آرد سفید بغلتانید تا کاملاً با آرد ترکیب شود.
-سپس در ظرف تخم مرغ مخلوط کنید و در آخر نیز در پودر کنتاکی بزنید و در بشقاب جداگانه بگذارید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا مواد به خورد مرغها برود.
-حالا در یک ماهیتابه روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود.
-حالا مرغها را در ماهی تابه بگذارید و ۲ طرف آن را سرخ کنید.