email
save
کد خبر: ۲۵۹۳۳
۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۸

طرز تهیه کباب سرداشی

کباب سرداشی، یکی از انواع غذاهای سنتی استان همدان می باشد. البته این کباب اصیل ابتدا در داخل تنور سنگی و یا ظرف ‌های رویی طبخ می ‌شد که البته طعم و عطر خاص و منحصر به فردی داشت.

به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم

گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
پیاز متوسط: ۳ عدد
گوجه فرنگی: ۱ عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
فلفل سبز: به مقدار لازم
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل

-ابتدا ۲ عدد از سیب زمینی و پیاز‌ها را پوست گرفته و بشویید.
-سپس در یک ظرف آن‌ها را ریر رنده کنید.
-گوشت چرخ شده را به مواد ظرف اضافه و مواد را خوب ورز دهید.
-سپس ادویه‌ها را نیز اضافه و مجددا مواد را مخلوط کنید.
-سینی فر را با کمی روغن چرب کنید و مخلوط کباب را در سینی ریخته و پخش کنید.
-سپس ۱ عدد سیب زمینی باقی مانده و گوجه فرنگی و فلفل سبز را حلقه حلقه برش داده و بر روی مواد کباب بچینید.
-فر را در دمای ۱۴۰ درجه سانتی گراد تنظیم و به مدت یک تا یک ساعت و ربع در داخل فر قرار دهید تا کاملا مغز پخت شود.

ارسال نظر