email
save
کد خبر: ۲۵۹۳۲
۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۶

طرز تهیه پسته پلو

پسته پلو، یکی از انواع پلوهای خوشمزه و عالی در فصل پاییز می باشد. می ‌توانید این غذای خوش عطر و طعم را به همراه پسته تازه طبخ نمایید و از طعم و مزه آن لذت ببرید.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

برنج: ۳ پیمانه
فیله مرغ: ۴ تکه
مغز پسته: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
روغن مایع: به مقدار لازم
شوید: ۱ پیمانه
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل

-برنج را با آب ولرم شسته و کمی نمک بریزید و خیس کنید.
-پسته‌ها را نیز پوست کرده و از وسط برش دهید.
-پیاز و شوید را پاک کرده و ریز خرد کنید.
-فیله‌های مرغ را برش دهید و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.
-سپس پیاز خرده شده را به ماهی تابه افزوده و کمی تفت دهید.
-زعفران و ادویه‌ها را نیز اضافه و حرارت را خاموش کنید.
-برنج را در قابلمه آب جوش ریخته و آبکش نمایید.
-ته دیگ دلخواه خود را در قابلمه بچینید و برنج، مغز پسته‌ها و شوید را لایه به لایه در قابلمه بریزید.
-کمی هم روغن بر روی برنج بریزید و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد.
-بعد از آماده شدن، برنج را در دیس به همراه مرغ‌ها و کمی زرشک تزیین و سرو نمایید.

ارسال نظر