email
save
کد خبر: ۲۵۹۳۱
۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۲

طرز تهیه لاهماجون

لاهماجون، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ترکیه می باشد. در واقع این غذا مخفف کلمه «لحم عجین» به معنی غذای گوشت و خمیر بوده که به این اسم معروف شده است.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

آرد: ۲ لیوان
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
خمیر مایع: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
گوجه فرنگی: ۲ عدد
شیر: دو سوم لیوان
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
آویشن: ۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا: به مقدار لازم
مراحل

-ابتدا خمیر مایع، شیر و شکر را در ظرفی ریخته و مخلوط نمایید.
-۱۰ دقیقه صبر کنید و سپس روغن مایع و نمک را نیز افزوده و مواد را خوب هم بزنید.
-سپس آرد را مرحله مرحله اضافه و مواد را مخلوط کنید.
-خمیر را ورز داده و گلوله کرده و با پارچه روی آن را بپوشانید و ۱ ساعت استراحت دهید.
-گوشت چرخ کرده را به همراه کمی روغن در ماهی تابه تفت دهید.
-فلفل دلمه‌ای، پیاز، سیر‌ها و گوجه فرنگی را نگینی خرد کرده و کمی تفت دهید.
-سپس آویشن، پودر پاپریکا، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را نیز افزوده و مخلوط نمایید و حرارت را خاموش کنید.
-بعد از آماده شدن خمیر، بر روی سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را صاف کنید.
-خمیر را در قالب و یا سینی فر که چرب کرده اید بگذارید.
-مواد گوشت را بر روی خمیر پخش کنید و کمی جعفری خرد شده را نیز بریزید.
-فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر بگذارید تا آماده شود.

ارسال نظر