email
save
کد خبر: ۲۵۹۲۷
۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹

طرز تهیه کوکو اسفناج

کوکو اسفناج، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بسیار مغذی ایرانی می باشد. دلیل مغذی و سالم بودن این کوکوی خوشمزه و محبوب، به خاطر وجود اسفناج و خواص زیاد این سبزی می باشد.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

تخم مرغ: ۳ عدد
آرد: ۲ قاشق غذا خوری
اسفناج خرد شده: ۳۰۰ گرم
نمک، زرد چوبه و فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
پیازچه (دلخواه): ۱ عدد
زرشک و گردو: به میزان لازم (برای تزئین)
مراحل

-ابتدا اسفناج‌ها را شسته و سپس آنها را بر روی حرارت کم بگذارید تا کمی بپزند و نرم شود.
-پس از اینکه اسفناج‌ها نرم شد و آب آن گرفته شد آنها را ریز خرد کنید. (در صورتی که دوست داشته باشید می‌توانید پیازچه‌ها را نیز خرد و در این مرحله با اسفناج‌ها مخلوط کنید.)
-تخم مرغ‌ها را در ظرفی نسبتا بزرگ بشکنید و خوب هم بزنید. (خوب هم زدن تخم مرغ‌ها به پف کردن کوکو کمک می‌کند.)
-سپس آرد را به تخم مرغ‌ها اضافه و آن را خوب مخلوط کنید تا گلوله نشوند.
-پس از اینکه خوب مخلوط شد، اسفناج‌ها را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
-کمی روغن را در ماهی تابه ریخته و پس از داغ شدن روغن، مایع کوکو را کف آن پهن کرده و با پشت قاشق روی آن را صاف و یک دست کنید و بر روی شعله‌ی متوسط بگذارید.
-پس از اینکه یک طرف آن سرخ شد، کوکو را به شکل دلخواه برش دهید.
-سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

ارسال نظر