email
save
کد خبر: ۲۵۹۲۶
۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷

طرز تهیه کرپ مرغ و قارچ

کرپ مرغ و قارچ، یکی از غذاهای معروف و خوشمزه فرانسوی می باشد. کرپ، یک نوع پنکیک نازک بوده که با مواد مختلف چون سینه مرغ، قارچ و پنیر پیتزا و… پر شده و طبخ می شود.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

آرد: ۱۰۰ گرم
سینه مرغ: ۳۰۰ گرم
قارچ: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
شیر: ۲۰۰ میلی لیتر
پنیر موزارلا: ۱۵۰ گرم
کره آب شده: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: نصف قاشق چایخوری
پودر آویشن: نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کشیده: ۲ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل

-ابتدا تخم مرغ‌ها را در یک کاسه ریخته و خوب هم بزنید.
-شیر ولرم و کمی نمک به ظرف اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید.
-آرد را مرحله مرحله و سپس کره آب شده را اضافه و هم بزنید.
-در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و بعد از داغ شدن روغن، کمی از مایه کرپ ریخته و پهن کنید.
-وقتی یک طرف کرپ سرخ و آماده شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.
-به همین ترتیب تمام مایه کرپ را در ماهی تابه سرخ کنید.
-سپس پیاز را نگینی خرد و در یک ماهی تابه جدا کمی تفت دهید.
-سینه‌های مرغ و فلفل دلمه‌ای را نیز خرد کرده و به ماهی تابه اضافه و تفت دهید.
-سپس قارچ‌ها را حلقه‌ای خرد کنید و به همراه زعفران و ادویه‌ها به مواد ماهی تابه اضافه و تفت دهید و بعد از ۲ دقیقه حرارت را خاموش کنید.
-ظرف فر را کمی چرب کنید.
-سپس کرپ‌های آماده شده را پهن و کمی از مایه مرغ در وسط کرپ ریخته و سپس پنیر موزارلا بر روی آن بپاشید و در آخر لایه‌های کناری کرپ را در وسط جمع و رول کنید.
-تمام کرپ‌ها را به همین صورت رول و در ظرف فر بچینید.
-فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
-بعد از کمی گرم شدن فر، کرپ‌ها را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.

ارسال نظر