email
save
کد خبر: ۲۵۹۲۵
۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۴

طرز تهیه کباب کنجه لاری

کباب کنجه لاری، یکی از انواع غذاهای معروف و خوشمزه لارستان می باشد. این غذای لذیذ ایرانی که زبانزد عام و خاص بوده را می توانید با چند نوع گوشت از جمله گوشت بره، گوساله، مرغ، و… نیز طبخ و آماده کنید. لاری ها معمولاً این غذای مخصوص خود را برای جشن های ویژه و موقع عروسی طبخ می ‌کنند.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

گوشت فیله: ۱ کیلوگرم
ماست پرچرب: ۲ لیوان
گوجه فرنگی: ۴ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل

-ابتدا گوشت فیله را آماده و خرد کنید.
-سپس پیاز‌ها را نگینی خرد و در یک قابلمه با گوشت مخلوط کنید.
-ماست و ادویه‌ها را نیز به مواد اضافه و خوب هم بزنید.
-مخلوط کباب را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا مواد کاملا به خورد گوشت رفته و آماده شوند.
-بعد از گذشت زمان گفته شده، گوشت‌ها را به سیخ بکشید و بر روی زغال گذاشته و آماده کنید.
-سیخ گوشت‌ها را مرتب بچرخانید تا همه قسمت آن کامل پخته شود.
-گوجه‌ها را نیز سیخ کرده و آماده کنید.

ارسال نظر