email
save
کد خبر: ۲۵۹۲۳
۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۷

طرز تهیه کوکو قارچ

کوکو قارچ، یکی از انواع کوکو های معروف و خوشمزه ایرانی بوده که بسیار پرطرفدار نیز می باشد. این نوع غذا جزو کوکوی سریع و حاضری بوده که می توانید به راحتی در منزل طبخ کرده و یک غذای سالم و رژیمی را تدارک ببینید.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

قارچ: ۲۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
جعفری خرد شده: ۴۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن: به مقدار لازم
آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل

-ابتدا سیب زمینی‌ها را شسته و با ۲ پیمانه آب بر روی حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا آبپز شود.
-بعد از آماده شدن سیب زمینی‌ها و سرد شدن آن، پوست کرده و رنده ریز کنید.
-سپس قارچ‌ها را نگینی خرد کرده و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.
-برای سیاه نشدن رنگ قارچ ها، در هنگام تفت دادن، ۱ قاشق آبلیمو به آن اضافه کنید.
-سپس قارچ‌ها را به ظرف سیب زمینی اضافه و مخلوط کنید.
-پیاز را نیز رنده ریز کرده و به مواد اضافه کنید.
-سپس جعفری خرد شده، تخم مرغ، آرد و ادویه‌ها را نیز به سیب زمینی اضافه و مخلوط کنید.
-در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و بعد از داغ شدن، مایه کوکو را اضافه و پخش کنید.
-بعد از این که یک طرف کوکو قارچ سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم آماده شود.

ارسال نظر