مصاحبه مجید کریمیان عکاس دفاع مقدس با ایرنا ۲۴
نویسنده کتاب: فغان نیزارها برای شهدای رسانه است
نویسنده فغان نیزارها: موافق حماسه سازی و بازی با کلمات نبودم
دویدن های بی وقفه یک عکاس برای رسیدن به دجله
مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.

به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم
آرد: ۱ لیوان
لبو متوسط: ۳ عدد
آب لبو: یک سوم لیوان
شکر: نصف لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن: یک چهارم لیوان
پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
گلاب: ۳ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
مراحل
-ابتدا چغندر را با ۱ لیوان آب به مدت دو ساعت بگذارید خوب بپزد.
-یک سوم لیوان از آب لبو را جداگانه بردارید.
-لبوها را در قطعات کوچک برش داده و به همراه آب لبو باقی مانده و گلاب در مخلوط کن پوره کنید.
-در یک ظرف مواد تخم مرغ، وانیل و شکر را ریخته و حدود ۶ دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کند.
-سپس روغن را اضافه و مخلوط کنید.
-پوره لبو را نیز به مواد اضافه و ۲۰ ثانیه با همزن مخلوط کنید.
-در آخر نیز آرد را مرحله مرحله اضافه و مواد را مخلوط کنید.
-در قالب کیک کمی روغن و آرد بریزید.
-سپس مواد کیک را در داخل قالب بریزید.
-فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
-بعد از ۱۰ دقیقه که فر داغ شد، قالب کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.