مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم
آرد: ۱ لیوان
لبو متوسط: ۳ عدد
آب لبو: یک سوم لیوان
شکر: نصف لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
روغن: یک چهارم لیوان
پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
گلاب: ۳ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
مراحل
-ابتدا چغندر را با ۱ لیوان آب به مدت دو ساعت بگذارید خوب بپزد.
-یک سوم لیوان از آب لبو را جداگانه بردارید.
-لبوها را در قطعات کوچک برش داده و به همراه آب لبو باقی مانده و گلاب در مخلوط کن پوره کنید.
-در یک ظرف مواد تخم مرغ، وانیل و شکر را ریخته و حدود ۶ دقیقه با دور تند همزن مخلوط کنید تا پف کند.
-سپس روغن را اضافه و مخلوط کنید.
-پوره لبو را نیز به مواد اضافه و ۲۰ ثانیه با همزن مخلوط کنید.
-در آخر نیز آرد را مرحله مرحله اضافه و مواد را مخلوط کنید.
-در قالب کیک کمی روغن و آرد بریزید.
-سپس مواد کیک را در داخل قالب بریزید.
-فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
-بعد از ۱۰ دقیقه که فر داغ شد، قالب کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود.