email
save
کد خبر: ۲۴۶۴۳
۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۳

طرز تهیه بورانی اسفناج

بورانی اسفناج یک پیش غذای فوق العاده لذیذ گیاهی است که ریشه آن به شهرهای شمالی ایران باز می گردد. در تهیه این غذای گیاهی از اسفناج، ماست (ترجیحا خامه ای یا معمولی) و سیر و پودر گردو استفاده می شود. با اینکه این غذا اصالتا ایرانی است اما در کشورهای حاشیه مدیترانه به ویژه ترکیه به عنوان ساید دیش سرو می شود.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

اسفناج: ۱ کیلو
ماست: ۰.۵ کیلو
سیر تازه: ۱۰۰ گرم (اگر سیرتازه در دسترس نبود از ۳ حبه سیر استفاده کنید)
گردوی خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم

مراحل

اسفناج‌ها را پاک کرده و تمیز می‌شوییم.
پوست سیر را می‌کنیم و آن را تمیز می‌شوییم.
اسفناج و سیر را خرد می‌کنیم و در یک قابلمه می‌ریزیم و به مقدار مورد نیاز نمک و زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا تفت داده شوند.
بعد از اینکه اسفناج‌ها خوب پخت، از روی حرارت بر میداریم و می‌گذاریم تا خنک شود.
ماست از قبل تهیه شده را با قاشق کاملاً می‌زنیم تا یکدست شود.
سپس اسفناج‌ها، نمک، فلفل و گردوی خردشده را در آن می‌ریزیم و مخلوط می‌کنیم.
بورانی استفناج شما آماده است.

برچسب ها
ارسال نظر