مدیریت پرشین خبر، لحظات خوشی را برای شما آرزومند است.
به گزارش پرشین خبر؛
مواد لازم
اسفناج: ۱ کیلو
ماست: ۰.۵ کیلو
سیر تازه: ۱۰۰ گرم (اگر سیرتازه در دسترس نبود از ۳ حبه سیر استفاده کنید)
گردوی خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
مراحل
اسفناجها را پاک کرده و تمیز میشوییم.
پوست سیر را میکنیم و آن را تمیز میشوییم.
اسفناج و سیر را خرد میکنیم و در یک قابلمه میریزیم و به مقدار مورد نیاز نمک و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم تا تفت داده شوند.
بعد از اینکه اسفناجها خوب پخت، از روی حرارت بر میداریم و میگذاریم تا خنک شود.
ماست از قبل تهیه شده را با قاشق کاملاً میزنیم تا یکدست شود.
سپس اسفناجها، نمک، فلفل و گردوی خردشده را در آن میریزیم و مخلوط میکنیم.
بورانی استفناج شما آماده است.