email
save
کد خبر: ۲۴۶۴۲
۱۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۱

طرز تهیه کوفته نخودچی

کوفته نخودچی یکی از غذاهای مقوی و با ارزشی است که می توانید آن را در خانه فراهم کنید. این غذا دارای کالری فراوانی می باشد که می توانید از آن به عنوان یک وعده غذایی کامل نهار و یا شام استفاده کنید.

به گزارش پرشین خبر؛

مواد لازم

گوشت چرخ کرده گوسفند یا گاو: نیم کیلوگرم
پیاز: ۲ عدد
آرد نخودچی: ۳۰۰ گرم
آبلیمو یا سرکه: ۱ فنجان
زعفران: نصف قاشق چایخوری
شکر: ۴ قاشق غذا خوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
تخم مرغ: ۱ عدد
آب: به میزان لازم

مراحل

ابتدا پیاز رنده شده را به همراه گوشت مخلوط کنید.
آرد نخودچی و تخم مرغ را به همراه زعفران دم کرده به گوشت اضافه کنید.
سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب ورز دهید و به مواد نیم ساعت استراحت دهید.
در تابه پیاز دیگری را خرد کنید و تفت دهید و بعد به آن زردچوبه را اضافه کنید.
سپس به آن نمک و آب را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد.
از مواد کوفته که از قبل آماده کرده اید به صورت گلوله‌های کوچک درآورید و در روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید.
سپس کوفته‌های سرخ شده را به همراه آبلیمو یا سرکه و شکر درون آب جوشیده بریزید.
سپس زمان بدهید تا کوفته‌ها خوب مغز پخت شوند.

ارسال نظر
دبی
بانک سپه
آریا مسرور
سمپاشی آریا
دبی
بانک سپه
آریا مسرور
سمپاشی آریا
دبی
بانک سپه
آریا مسرور
سمپاشی آریا
دبی
بانک سپه
آریا مسرور
سمپاشی آریا
دبی
بانک سپه
آریا مسرور
سمپاشی آریا
دبی
بانک سپه
آریا مسرور
سمپاشی آریا
دبی
بانک سپه
آریا مسرور
سمپاشی آریا
دبی
بانک سپه
آریا مسرور
سمپاشی آریا
دبی
بانک سپه
آریا مسرور
سمپاشی آریا
سمپاشی عمودی 03
پرشین خبر
محل تبلیغ شما
سمپاشی عمودی 03
پرشین خبر
محل تبلیغ شما